Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Tylia tylia Kūčių naktį ...

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Tylia tylia Kūčių naktį ...

29
    10
    20,69%
    6
    9
    27,59%
    8
    8
    31,03%
    9
    7
    13,79%
    4
    6
    3,45%
    1
    5
    3,45%
    1
    4
    0,00%
    0
    3
    0,00%
    0
    2
    0,00%
    0
    1
    0,00%
    0

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Galejai nukirpti ta tamsia troba kairiame kraste, dabar 8/10

Comment

Parašė Aug1z
      Galejai nukirpti ta tamsia troba kairiame kraste, dabar 8/10
      Ta "troba" naujos architekturos pavyzdis siaip naujieji laidojimo namai baigti statyti tik rudens viduri

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Bokšto viršūnę kam prikirpai?
        - Zoom -

Comment

Parašė jozikas
          Ta "troba" naujos architekturos pavyzdis siaip naujieji laidojimo namai baigti statyti tik rudens viduri
          Nu va, as nezinojau ir man pasirode kaip tamsi troba. Kam palikti, jei nieko nesimato?

Comment

O ko ne miestai.net logotipas, o kakzoks samadielnas?

Nuotrauka grazi tik tos juodos grycios tikrai galetu ir nebut

Comment

jau seniai jozikas tokios geros foto nebuvo padaręs, beje, daviau 9
              Westside is the best ! :jura:

Comment

Viskas labai gražu, ypač tie spinduliai iš varpinės ir sklandus šviesos intensyvumo persiliejimas iš pakraščių į centrą...
                Gal kiek užkliuvo mikroskopinis formatas - suprantu, kad sunku sutalpinti viską į ekrano langą.
                Tačiau to pačios temos pakartotinis dėjimas į konkursą primena Holiwūdą, kai kuriami pasisekusių filmų klonai, pvz., "Vienas namuose I...IV", "Dviese kapuose - II", etc.
                9/10

Comment

Pritariu Romui. Nuotrauka grazi, bet pirmos ispudis buvo geresnis, nes ji buvo NAUJA. O si yra tik n-asis kadras.

Galetum sukurti atskira tema ir ideti daug panasiu nuotrauku tipo "cia yra toks kampas, cia matome kitaip". Bet konkursui galetum pasistengti panaudoti daugiau fantazijos.

S_P
                  S_P

Meninė fotografija
                  www.sp-foto.lt

Comment

Parašė S_P
                    ...
                    Galetum sukurti atskira tema ir ideti daug panasiu nuotrauku tipo "cia yra toks kampas, cia matome kitaip"...

S_P
                    Taip ir zadu padaryti Kaskaip man ziauriai pradejo patikti sita medine baznycia, fotogeniska jinai

Comment

Working...
                    X