Siaip pabandziau. Patinka jusu konkursas. Pristatau> ziureti
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
2x02: Balionas
Collapse
X
-
Tai tikrai nepanašu į pakrypusią nuotrauką
Katedros stogo linija nėra visiškai horizontali, bet panašu kad to priežastis yra tai, kad Katedra fotografuota ne visiškai "iš priekio" o šiek tiek iš šono...
O nuotrauka man patinka, gera kompozicija, spalvos taip pat geros (nesuprantu, kuo užkliuvo Mantui )
Gal šiek tiek kliudo tik šviestuvas ir šešėlis dešinėje.
Anyway, duodu 10
Comment
-
auskariukas
Geras momentas pagautas Bet pati nuotrauka, ne viskas ciki piki, griunantis bokstas desineje, sudaro nuotraukos pasvirimo vaizda, islindusi lempa salia boksto irgi nelabai i tema, beto ir pati katedra atrodo ne visai tiesi. Sitos minetos svirimo bedos, man gerai zinomos, nebutinai del autoriaus kaltes, tiesiog kaip kuri optika sugeba "vartyti" objektus.
Nezinau autoriaus sugebejimu, ir vertinu kaip naujoko debiuta, vertinu is ties labai aukstu balu: 8
Comment
-
Parašė MantazPagal laikrodžio rodyklę (žr. Katedros fasadą ir kryžių). Tu manai tai gali būt tik perspektyva?
Cia galbut kaip auskariukas sake, fotoaparato optika padejo atsirasti tokiems pakrypimams ir dar galbut perspektyva. Todel prie kreivumo as nesikabinesiu, o del spalvu as irgi nematau jokiu problemu - atrodo, kad ankstyvo vakaro metas ir saule leidziasi, todel koks apsvietimas tokios ir spalvos. Del spalvu ir pakrypimu - manau cia daugiau skonio reikalas ir turbut kai kurie vietoj minusu tame matytu pliusus.
Comment
-
Parašė MantazO jei man jos atrodo tiesiai, tai ir teisybė tada - mano
Comment
-
auskariukas
Nu duodat
Nu paziurekit kaip sviestuvas desineje "griuna". Siaip tai ne pirmas kadras tokio tipo, pas mane tokiu irgi nemazai, beto turime cia net gera liuto pvz, kaip "griuna" krastiniai objektai :
http://tinkle.miestai.net/showthread.php?t=891
Comment
-
Parašė EddTai, kad deja - ne. Tu sakei, kad nuotrauka pasvirusi pagal laikrodzio rodykle. O jos objektai istiesu yra pasvire skirtingai: bokstas - pries laikrodzio rodykle, o kryzius pagal laikrodzio rodykle (si atveji tu paminejai ir pagal ji kazkodel nusprendei, kad nuotrauka pasvirusi pagal laikrodzio rodykle).Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė auskariukasNu duodat
Nu paziurekit kaip sviestuvas desineje "griuna". Siaip tai ne pirmas kadras tokio tipo, pas mane tokiu irgi nemazai, beto turime cia net gera liuto pvz, kaip "griuna" krastiniai objektai :
http://tinkle.miestai.net/showthread.php?t=891
Comment
-
auskariukas
-
auskariukas
Parašė EddLiutas sake, kad ten istiesu realybeje buvo pasvires. Nors aplamai sutinku - as tokiu atveju kaip su katedra irgi maciau ne viena ir netgi atrodo kazkur skaiciau apie tai (kad optinka iskraipo...).
p.s.
Siaip tu maziau klausyk kas ka sake, bo ziema basas vaiksciosi
Comment
Comment