Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

2x01: Važiuojant į Vilnių

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

2x01: Važiuojant į Vilnių

Nezinau ar labai tinkama nuotrauka (del "miestiskumo"), bet ji padaryta Vilniaus ribose
    18
    10
    0,00%
    0
    9
    5,56%
    1
    8
    11,11%
    2
    7
    5,56%
    1
    6
    27,78%
    5
    5
    33,33%
    6
    4
    5,56%
    1
    3
    5,56%
    1
    2
    0,00%
    0
    1
    5,56%
    1

Visų pirma kokybė yra pakankamai prasta, atrodo lyg būtų fotografuota per langą (čia gal veidrodėlio paviršius kaltas), antra, ten tas atspindys - tai blykstė? Jei taip, tai nesuprantu, kam ji reikalinga, jei fotografuojamas tolis, trečia, nuotrauka kiek išsiliejus (nenuostabu, nes objektai juda). Bendrai 4
    Mano galerija Flickr'yje

Comment

@Mantaz: Taigi cia ir fotografuota per langa - taigi toj pacioj nuotraukoj pats matai, kad langas uzdarytas, nuo jo dar atsispindi dangus. O fotografuotas ne vien tolis - taigi pilna arti esanciu detaliu, del to be blico jos butu visai issiliejusios, nes jau ir tamsoka buvo - tuo labiau masinos viduje. O veidrodelis irgi nesvarus, jei ji buciau nuploves nemanau, kad tai padarytu nuotrauka geresne.

Comment

Parašė Edd
        @Mantaz: Taigi cia ir fotografuota per langa - taigi toj pacioj nuotraukoj pats matai, kad langas uzdarytas, nuo jo dar atsispindi dangus. O fotografuotas ne vien tolis - taigi pilna arti esanciu detaliu, del to be blico jos butu visai issiliejusios, nes jau ir tamsoka buvo - tuo labiau masinos viduje. O veidrodelis irgi nesvarus, jei ji buciau nuploves nemanau, kad tai padarytu nuotrauka geresne.
        Hehe, elementaru, nors sunku suvokt O pas tave fotike juk turėtų būt rankinis išlaikymo nustatymas. Ar čia tik naktinėms?
        Mano galerija Flickr'yje

Comment

Yra ir rankinis islaikymo nustatymas, beje buvau ir be blico tokiu paciu nuotrauku padares, bet nieko neisejo. Masinai vaziuojant ne taip jau lengva ramiai islaikyti fotoaparata. Ir tikrai galbut sunku suprasti kas ir kaip cia fotografuota.

Comment

Gal as pasirodysiu keistas, gal net visiskas beprotis, bet man patinka, netgi labai patinka... Ta atsispindinti blykste ir lietaus lasai tikrai nera minusai, o tik puosia nuotrauka...

9/10

Comment

Kadras idomus, bet kokybes tikrai pasigendu
              Bet esu tikras ateityje tikrai sieksi jos daugiau
              Bet uz pastangas ir gerus norus, vertinsiu i didesne puse, nei viduriukas

Comment

Working...
              X