Nezinau ar labai tinkama nuotrauka (del "miestiskumo"), bet ji padaryta Vilniaus ribose
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
2x01: Važiuojant į Vilnių
Collapse
X
-
Visų pirma kokybė yra pakankamai prasta, atrodo lyg būtų fotografuota per langą (čia gal veidrodėlio paviršius kaltas), antra, ten tas atspindys - tai blykstė? Jei taip, tai nesuprantu, kam ji reikalinga, jei fotografuojamas tolis, trečia, nuotrauka kiek išsiliejus (nenuostabu, nes objektai juda). Bendrai 4Mano galerija Flickr'yje
-
@Mantaz: Taigi cia ir fotografuota per langa - taigi toj pacioj nuotraukoj pats matai, kad langas uzdarytas, nuo jo dar atsispindi dangus. O fotografuotas ne vien tolis - taigi pilna arti esanciu detaliu, del to be blico jos butu visai issiliejusios, nes jau ir tamsoka buvo - tuo labiau masinos viduje. O veidrodelis irgi nesvarus, jei ji buciau nuploves nemanau, kad tai padarytu nuotrauka geresne.
Comment
-
Parašė Edd@Mantaz: Taigi cia ir fotografuota per langa - taigi toj pacioj nuotraukoj pats matai, kad langas uzdarytas, nuo jo dar atsispindi dangus. O fotografuotas ne vien tolis - taigi pilna arti esanciu detaliu, del to be blico jos butu visai issiliejusios, nes jau ir tamsoka buvo - tuo labiau masinos viduje. O veidrodelis irgi nesvarus, jei ji buciau nuploves nemanau, kad tai padarytu nuotrauka geresne.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
auskariukas
Kadras idomus, bet kokybes tikrai pasigendu
Bet esu tikras ateityje tikrai sieksi jos daugiau
Bet uz pastangas ir gerus norus, vertinsiu i didesne puse, nei viduriukas
Comment
Comment