Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

2x01: Laikinoji sostinė

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

/\' aš šiuo atveju visiškai sutinku su wtme (ne dėl nuotraukos kokybės, o dėl to, kad ne visada verta balsuot)

Man irgi dažnai būna taip, kad nuotrauka tiesiog nepatinka. Gal ji ir graži, gal kiti jai duoda tik 9 ir 10, nors man ji atrodo verta 5. Tokiu atveju aš tikrai nebalsuoju.
    Juk jei žmonės jai duoda 9 ir 10, reiškia ji daug kam yra graži. Aš, duodamas 5 "numušiu" jos reitingą kokiem 2 balais. Tuo tarpu kita nuotrauka, kuri visiem atrodo "šiaip sau" ir yra įvertinta ~8, šią nuotrauką aplenks.

Comment

bet taip sudaromos nelygios teises .. gaunasi taip kad visi balsuoja pagal viena kurpaliu .. ar as klistu ir bambu per daug ?

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Siaip kiek zmoniu tiek nuomone, tikrai nesitikiu kad visiems is eiles turi patikti vienas ar kitas darbas, taip nebuna....

Jei kalbeti konkreciai apie sia nuotrauka, vis tik pagrindinis akcentas, kaip ir nuotraukos pavadinimas kad tai "Zaliakalnio funikulierius" o ne "Prisikelimo baznycia"..... Aisku, as tikrai galbut noreciau labiau kad nebutu ten medziu ir baznycia matytusi aiskiai ir suprantamai, bet yra bet, kaip ir as nesu naudotojas PS, ta prasme sintetikos, ir nuotrauka palikau naturliai atrodanciai

Comment

Parašė alonso
          10, auskariuk, tikrai nuostabu

liutai, va tau ir konkurentas
          Net sirdziai miela pasidare. Kuo daugiau tokiu konkurentu

Beje, as duodu 10. man baznyzios siluetas, matomas per medziu sakas yra nerealus
          When a man lies, he murders some part of the world

Comment

Parašė jozikas
            tai ivertink kaip tau atrodo kad visuomene turetu vertint tam yra sitas konkursas cia kaip politokoje "aij nematau uz ka balsuot tai isviso nebalsuosiu tegu isrenka koki Paksa man tas pats "
            Yra tokis dalykas: Nereikia vertinti to, ko nesupranti.
            Jeigu dauguma vertina tokiais super balais, reiskias kazkas nuotraukoje yra. Turbut man neduota suprasti pilnai, kas joje yra tokio super, isskyrus tikrai puikia vaizdo kokybe .
            Taciau vaizdas liudnas, ir ziurejimo kampas irgi siap sau. Atrodo tarsi kokybiskai atlikta foto is laikrascio. Kur tas nuotraukos isskirtinumas, meniskumas?
            Kadangi manau, kad ce zmones vertina ne tik foto kokybe, verciau atsiribosiu nuo balu skyrimo, kaip nelabai ka suprantantis

Comment

Savo nuomonę galima išreikšti ne tik skiriant balą. Kitas variantas - pasisakymas. Šįkart pasirinkau pastarąjį.
              Aš, kaip jau rašiau, čia vertint turbūt reiktų funikulierių - jis nuotraukos ašis, tačiau daugelis išskiria bažnyčią, kaip faktą, dėl kurio verta parašyt 10. Hm, išeina, kad bažnyčia yra brangus papuošaliukas nuotraukoje. O jei ten būtų eilinis pastatas?
              Tačiau, pagal patarlę: žmonės sako, žmonės žino. Malonu, jei jums patinka.
              P.S. Klausimas šiam pasisakyme retorinis ir neprašau į jį atsakymo.

Comment

Parašė liutass
                Net sirdziai miela pasidare. Kuo daugiau tokiu konkurentu

Beje, as duodu 10. man baznyzios siluetas, matomas per medziu sakas yra nerealus

aciu uz ivertinima

Siaip kokie mes konkurentai, greiciau bendraminciai, turintis panasius pomiegius

Comment

be abejo
                  When a man lies, he murders some part of the world

Comment

Iš čia buvusių keturių nuotraukų labiau patiko su Karo muziejumi.
                    Šitai kažko trūksta - funikulierius nuotraukoje atrodo kažkoks labai mažas ir atskiras.
                    Labai patiko pro šakas prasišviečianti Prisikėlimo bažnyčia. Turbūt naktį su ja galima pridaryti labai įdomių nuotraukų.

9 / 10

Comment

Parašė Romas
                      ......Labai patiko pro šakas prasišviečianti Prisikėlimo bažnyčia. Turbūt naktį su ja galima pridaryti labai įdomių nuotraukų....
                      Realiai sudetinga Prisikelimo baznycia nakti fotkinti, nes jis labai apsviesta o netoli jos tokiu super vieteliu sunku surasti o fotkinant is toliau gaunasi labai "isdegintas" vaizdas....

Comment

Working...
                      X