Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

2x01: Viešbutis "Revuona"

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

2x01: Viešbutis "Revuona"

Mano pirmasis blynas siame forume:

22
    10
    50,00%
    11
    9
    36,36%
    8
    8
    13,64%
    3
    7
    0,00%
    0
    6
    0,00%
    0
    5
    0,00%
    0
    4
    0,00%
    0
    3
    0,00%
    0
    2
    0,00%
    0
    1
    0,00%
    0

Kaip pirmas blynas, tai labai gerai Labai geros spalvos, kompozicija ir pats objektas labai idomus (kur jis yra?)
    10

Comment

Labai gera kompozicija ir puikiai suderintos spalvos. Kaip pirmam blynui - tvirtas 10
      Mano galerija Flickr'yje

Comment

grazu grazu 9

Comment

Aciu uz ivertinimus

Biskuti info apie nuotrauka:

Sis viesbutis randasi Prienuose, beveik prie isvaziavimo is miestelio salia Nemuno, kelias link Birstono.

Kokia radau informacija apie si pastata:
          Upelio vardu buvo pavadintas viešbutis, kurį 1984 metais įkūrė sename rekonstruotame malūne. Tai trijų aukštų gražus, mūrinis pastatas Kranto gatvėje Prienuose ant Nemuno kranto. Iš vakarų jį supa miesto parkas su tvenkiniais, pietuose - upelio slėnis, iš šiaurės nuo miesto atbėga trumpa, jauki Kranto gatvelė, kurią malūnas ir "uždaro".
          Malūnas statytas 1901 metais, iškomplektuotas 1956 metais.

1984 metais malūne įkurtas viešbutis ir kavinė, kurie veikė iki 1995 metų.

Is tikro labai gaila, kad toks ne eilinis pastatas pas mus Lietuvoje stovi apleistas, kuriam realiai klesteti ir klesteti....

Comment

Klesteti ir klesteti... Tik ne Prienuose, o Vln senamiestyje visai graziai atrodytu

Comment

Parašė specz
              Klesteti ir klesteti... Tik ne Prienuose, o Vln senamiestyje visai graziai atrodytu

Jooooooo..... Vilniuje arba Kaune toks pastatelis nebutu uzdarytas
              Nors beje Kaune siuo metu vienas vandens "pastatelis" skesta prie Aleksoto tilto, nes savininkas matyt sugalvojo "meduza" geriau paskandinti, nei joje versliuka sukti

Comment

nuostabus dangus 10

Prie ruso man buvo geriau

Comment

Kad man rodos jis su PS editintas

Comment

PS nenaudoju siaip jau
                    Bet kartais tenka pasinaudoti panasaus pobudzio programomis
                    Dangus sioje nuotraukoje perleistas per filtriuka

Comment

Nuotrauka grazi, tik kompozicija ne tokia ir gera - virsuje ir apacioje noretusi siek tiek daugiau vietos. Kaip pirmam blynui visgi skiriu 9.

Comment

Tokios nuotraukos pirmu blynu tikrai nepavadinciau ...

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Parašė Edd
                          Nuotrauka grazi, tik kompozicija ne tokia ir gera - virsuje ir apacioje noretusi siek tiek daugiau vietos. Kaip pirmam blynui visgi skiriu 9.
                          Joooooo del pacios erdves nuotraukoje, tai ir pats tai pastebiu kad jos truksta cia siek tiek, stogas beveik i remeli liecia, bet yra kaip yra, vaziavau i Birstona, pamaciau grazu mano akimis pastata, pavaiksciojau per salta ora, suradau lyg labiausiai tinkama kampa ir i fotika, keliata kadru isidejau

Comment

Parašė jozikas
                            O kelintu blynu pavadintum?

Comment

aplamai ziurint tavo nuotraukas tave profesionalu galima vadint arba gerai ismanciu redagavimo programas + turinti gera technika

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Parašė auskariukas
                                Parašė jozikas
                                O kelintu blynu pavadintum?
                                O šiaip kiek metų jau šį meną kultyvuoji ?
                                Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė jozikas

aplamai ziurint tavo nuotraukas tave profesionalu galima vadint arba gerai ismanciu redagavimo programas + turinti gera technika
                                  Na aciu
                                  Siaip bet kokiu atveju, as pats save laikau megeju, is nuotrauku duonos nevalgau
                                  Redagavimo programas naudoju minimaliai, nemegstu "kompiurerinio meno", stengiuosi fotografuoti taip, kad nuotrauka reikalautu kuo maziau "sintetikos" is PC.
                                  Technika paprasta, anksciau naudojau paprastus juostiniu fotikus is tevo pasiemes, o dabar labai jau megejiska Canon Digital Ixus 500

Comment

Parašė Mantaz
                                    O šiaip kiek metų jau šį meną kultyvuoji ?

Fotografija domiuosi jau gal 15 metu, bet tie ankstesni laikai su tevo fotiku, nebuvo kazkas stebuklas, tiesiog juodai baltos nuotraukos, be kazkokiu stebuklu...... dabar nuotraukas biskuti paprasciau daryti, nei anksciau prasedint juodajam kabariuke ryskinant juostas ar darant nuotraukas..... su skaitmenine fotografija biskuti paprasciau

Comment

Parašė John
                                      Noredamas turbut rasciau prie ko prikibti, bet kazko man sita foto labai imponuoja, tiesiog negaliu skirti maziau. 10/10.
                                      Aciu uz ivertinima
                                      O del prikibo, tikrai neabejuoju, nes ir pats dabar ziurint randu prie ko prikibti

Comment

Labai puiki notrauka. ypac dangus man patinka. nenoriu kabinetis, nes lab tingiu . O siaip tikrai geras darbas 10
                                        Nieko nesupratau, bet patiko :blabla:

Comment

Working...
                                        X