Foto padaryta drauges Gintares:
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
2x01: Torino
Collapse
X
-
sorry bet man nepatiko nieko imatyt idomaus neimanoma spalvos taip pat per kaskokios blankios
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
-
Man si foto patinka tuo, kad nesa kaskoki jausma, t.y. niuruma. kazkokis didmiestis, taciau jame zmoniu ne dvasios... Be to, tos gatviu pusiu pasidalinimas i atskiras spalvas irgi kazka savyje turi. Na, sia foto jau galima kazkaip interpretuot, vesti kazkokias paraleles, ir tai, manau, jos pliusas.
Tai mano nuomone, toliau spresti jums.
Gal nustebsit, bet tai naturali foto, nuo karscio kazkas pasidare su matrica
Comment
-
is savo patirties sakau kad kiekvienas kas nors kiek susiejas su nuotrauka joje mato kaskoki siuzeta perspektyva dar ka nors savo ... kiti zmones nuotrauka vertina pagal kitus modelius
as asmeniskai joje nieko neisvelgiu iskirus spalvas kurios irgi man neimponuoja delto tik 2
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Mane su sia nuotrauka nieko nesieja, man ji tiesiog patinka, nes joje kazka matau.
Del kompozicijos. Papriestarauciau, kad su ja kazkas netvarkoj. Foto turi savo asi, kuria laisvai galima pagauti. Be to, ja palaiko ir spalvu pusiu pasidalinimas. Todel lygsvara jauciama.
Kadangi su foto nesusijes, tai issakysiu manaji jos ivertinima, nors bebejo, nebalsuosiu. As jai skirciau virs 9, niu gal kazkiek truktu iki 10
Comment
-
nu jei su ja taves niekas nesieja , tai kodel TU ja idejai ?
Comment
-
Parašė ANDRIUSNes ji MAN patinka, ir ja dare mano drauge. Teppat, kaip ir Liutas dejo savo zmonos daryta foto
vertinimas labai subtylus dalykas ... bet kaip sakoma vieno zmogaus nuomone niekam neidomi ....
Comment
-
siaip as net nezinau... interpretuot tokias nuotraukas ir blah blah(kaip koki modernu siuolaikini mena) gali kiekvienas savaip... Bet faktas, kad nuotrauka bloga. Daryta pries saule, mes apakinti, dangus isdegintas, kompozicija neaiski, spalvos be rysio ir tt.... Kad ir kaip stengiausi joje kazka iziureti - nesugebejau. Matyt man pritruko "fantazijos"
3/10
Comment
-
Niu, kiekvienas interpretuoja pagal savo galimybes.
Ir to paaiskinimo, kad nuotrauka bloga, niekaip negaliu izvelgti. Gal tai mano riboti sugebejimai
Ce nebandyta padaryti kazkokio eilinio paveiksliuko su idealiu apsvietimu, ciki kokybe ir super objektu. Jei ce vertinama tik tai, tai tikrai, siai nuotraukai ce nera ka veikti. Bet net tokio paaiskinimo cionais nerandu.
Ir fotografavimo technika ce dabar labai salutinis dalykas. Darant sia foto kitaip, nieko panasaus neiseitu. Be to, jokio photoshopo, ar dar kokios redagavimo programos isikisimo (isskyrus vaizdo sumazinima) nera atlikta, nes jo ce ir nereikia (nebent tai, ka pastebejo filthy)
Comment
-
Įdomi nuotrauka ir objektyviai čia nelabai ką įvertinsi. Tą rodo ir balsų pasiskirstymas.
Tad kalbam subjektyviai. Man labai patinka žaidimas spalvomis. Spalvų nedaug, tad tai man nerėžia akies. Kadangi palengva pereina iš vienos į kitą - nekuria įtampos, bet, kartu, paryškina niūrumą. Betono džiunglės be gyvybės..? (čia galėtų būti atskira pastraipa apie tai, bet gal kitą kartą ).
Dar vienas man patinkantis dalykas – nėra saldumo. Dulkelė apačioje lyg šaukia – aš čia viena, o ir ji pati pusiau perrėžta – dar viena nuoroda į tamsumą ir niūrą. Jos nebuvimas jau neštelėtų į nuotraukos saldumą ir subanalėjimą.
Patinka ir tiek. 10/10
Comment
Comment