Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

2x01: Vaizdas per langą

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

2x01: Vaizdas per langą

Taigi nuotrauka(-os) padaryta(-os) naudojantis skaitmeniniu photoaparatu kuris neturi panoraminio photografavimo funkcijos delto teko paimprovizuot rezultata ivertinkite ...
    Vaizdas per mano langa (Siauliai ) ....

Origanalaus dydžio : http://ik.su.lt/~jozik/nuotraukos/vaizdas_per_langa.jpg
    17
    10
    11,76%
    2
    9
    5,88%
    1
    8
    5,88%
    1
    7
    29,41%
    5
    6
    23,53%
    4
    5
    11,76%
    2
    4
    11,76%
    2
    3
    0,00%
    0
    2
    0,00%
    0
    1
    0,00%
    0

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Hm, savotiška idėja, bet man nelabai patinka

6
    Mano galerija Flickr'yje

Comment

Iskart pastaba Mintis gera, originali, bet.. Neoriginali T.y., nelabai grazu plagijuoti filme matytas idejas O siaip.. Pavyko gerai suderinti skirtingu nuotrauku ryskuma, detaliu atitikima. Medis vidury - geras simetriskumo, vaizdo kampo luzio vaizdavimas. Proporcingas gatves, namu ir dangaus kiekio vaizdavimas. Tinkamas teksto panaudojimas (tik velgi, langa parasei be nosines ). Gavosi meniska, gal kiek ekstravagantiska kompozicija. Pats vaizdas gal kiek buitinis, nothing special, bet technikos panaudojimas daug ka duoda. Beje, kam tas baltas tuscias sonas kompozicijos kaireje? :/ Laba noretus ji nuCrop'int. Vertinimas 9-10 (ee.. sukurkit kas 9.5 mygtuka )
      Ka pasake dievas, kai sukure vyra? -Galiu ir geriau.. -Ir sukure moteri.. :beee: :D

Comment

Aciu kycka uz tokia issame analize man tai asmeniskai sitas "sedevras" labai patinka nes per mano langa matosi beveik visas Siauliu centras vakare vaizdas dar geresnis tik fotoaparatas kuri naudoju nepritaikitas naktinems nuotraukoms vnz tai pirmoji nuotrauka mano daryta kuri ir man paciam patinka

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

atleisk, jozikai, bet nors ir yra tu tokiu kompozicijos ar idejos "blizguciu" tavo nuotraukoj, bet..kur pats nuotraukos grazumas? nors, tikiu, kad kaip tavo gimtam miestui, tai grazus ir sirdziai mielasvaizdelis, bet kitam - nieko ispudingo, ar patrauklaus..

no offence uz minti ir kompozicija - 5.

Prie ruso man buvo geriau

Comment

Parašė alonso
            atleisk, jozikai, bet nors ir yra tu tokiu kompozicijos ar idejos "blizguciu" tavo nuotraukoj, bet..kur pats nuotraukos grazumas? nors, tikiu, kad kaip tavo gimtam miestui, tai grazus ir sirdziai mielasvaizdelis, bet kitam - nieko ispudingo, ar patrauklaus..

no offence uz minti ir kompozicija - 5.
            Nu sorry Siauliai yra Siauliai vaizdas gyvas ir neredakuotas kas matosi per langa ta ir pavaizdavau nors tikriausiai jei ten stovetu la defence rajonas is Paryziaus tai tikriausiai 10 butu

P.S: Reiktu pervadint konkursa i "Patraukliu ir ispudingu miesto nautrauku konkursas" ar panasiai ka nors ...

nors as cia tikriausiai per daug i sirdi iemu

Comment

@ jozikas

na, bet jei tas vaizdas pro langa - nieko gero? negi ir reikia 10 det?

p.S.sorry, cia mano, kaip supranti, labai subjektyvi nuomone

Prie ruso man buvo geriau

Comment

man patinka grafinis apipavidalinimas
                7/10

Comment

kazkas panasaus apipavidalime yra Pirmojo Baltijos Kanalo vinjetese

na, kai jau yra grazu, tai nieko nepapriestarausi. Bet cionais ypatingo vaizdo nera, nors apipavidalinimas nekasdienis.
                  Mano nuomone, jo funkcija yra pagerinti ir taip grazu vaizda, arba padeti atskleisti grozi prigesinant tai, ko nereikia. Tode negaliu vertinti tik pati apipavidalinima. Bet pliusa jis duoda.
                  Taigis 6, mano subjektyvus objektyvumas

Comment

nu kritika aiski nenusiseke si karta reikia eiti grazesnio vaizdo paieskot ..

i'l be grisiu

Comment

Man si foto nelabai patinka. nezinau ka cia matyt grazaus, bet nenoriu buti izulus todel duosiu 7. turbus tas alus paveike vertinimui

Comment

nu kaip cia pasakius ... ilgai pamascius galvioju, kad kokie 8... oro salygos tam nelabaii kokios buvo ir nuotrauka Ziauriai niuri atrodo...

Comment

Working...
                        X