Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

2x01: Saulėlydis Rhyl'e

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

2x01: Saulėlydis Rhyl'e

Tai vieta siaures velse. Saulelidis i airių jūrą.
    17
    10
    5,88%
    1
    9
    11,76%
    2
    8
    35,29%
    6
    7
    23,53%
    4
    6
    11,76%
    2
    5
    11,76%
    2
    4
    0,00%
    0
    3
    0,00%
    0
    2
    0,00%
    0
    1
    0,00%
    0

grazu, tik "saulelydis" rasosi su "y' ilgaja
    Reikejo palaukti, kol saule pasieks jura, tada nebutu taip rysiai saule spiginusi ir gautusi grazus saules takas ant vandens
    8/10

Comment

hmmm... nieklo nematau isskyrus saule. reikejo tikrai palaukti, kol saule butu zemiau nusileidusi, tada ji butu raudona ir maziau spigintu, daugiau matytusi papludymio. Jei ne ta ryski saule, tai foto man patikru, bet skirsiu 8, nes suprantu, kaip sunku pagauti grazia saulute

Comment

nuotrauka nieko tokia bet paaiskink prie ko cia "miesto nuotrauku konkurse"?

Prie ruso man buvo geriau

Comment

Parašė alonso
          nuotrauka nieko tokia bet paaiskink prie ko cia "miesto nuotrauku konkurse"?
          Kaip naujokui paliksim, bet kitą kart bus šalinama
          Mano galerija Flickr'yje

Comment

Saulė pusę nuotraukos apšviečia per stipriai, kita pusė beveik visiškai juoda... Reikėjo daryt tokią nuotrauką keliom (keliolika?) minučių anksčiau, tada gal būtų visai gražu...
            Miesto nėra...

7/10

Comment

Man nepatinka
              5/10

Comment

Grazi mintis ir pati nuotrauka, tik buvo galima palaukt, kol saule dar siek tiek nusileis...

9/10

Comment

Parašė Darius_
                  Grazi mintis ir pati nuotrauka, tik buvo galima palaukt, kol saule dar siek tiek nusileis...
                  nieko ypatingo nuvaziuoji i palanga, atsistoji pries jura , paspaudi "take a shot", idedi nuotrauka i foruma ir viskas 9 balu nuotrauka padaryta

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Grazus saules spektro skilimas.. Taip, visa kita gal kiek tamsoka, bet uztat gaunasi kazkoks paslaptingumas. Siaip aplamai, labai patinka, kad saule ne pusiau nusileidusi ir ne aukstai pakibusi, t.y. tokia, kuria galima kiekvienam jau pabodusiam atviruke pamatyt.. Uztat pateisinu jos diduma.. Taip pat grazus spalvu pereinamumas, t.y. nera kazkokios detales, kuri labai ryskiai issiskirtu ir blaskytu demesi.. Atrodo, lyg saule butu centras, o po to nuo jos viskas pereina.. O dar vienas minusas, kuris jau buvo paminetas, tai gal kad nuotrauka ne visai cia papuole Bendru atveju, dedu 8.

ps. naujokas/nenaujokas - kritikuoju vienodai. Tokia jau as
                    Ka pasake dievas, kai sukure vyra? -Galiu ir geriau.. -Ir sukure moteri.. :beee: :D

Comment

Working...
                    X