Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

2x01: Naktinis Kaunas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

2x01: Naktinis Kaunas

Taigi - teko man pries maziau nei savaite porai trumpu dienu lankytis Lietuvoj(Vilniuj ir Kaune) - ten padariau 2 nuotraukas(nemeluoju-nebuvo laiko, tingejau, blogas oras ir pan., nors norejau padaryt daug daugiau).
    Zodziu, dabar pateikiu jums viena is tu padarytuju nuotrauku - mano gimtasis miestas KAUNAS ir mano gimtoji Laisves Aleja(esu gimes vos uz keliu simtu metru nuo sios alejos - pacioj miesto sirdy - gyvenau salia taip pat...)
    27
    10
    33,33%
    9
    9
    37,04%
    10
    8
    22,22%
    6
    7
    3,70%
    1
    6
    0,00%
    0
    5
    0,00%
    0
    4
    0,00%
    0
    3
    0,00%
    0
    2
    0,00%
    0
    1
    3,70%
    1

Technika nepriekaistinga, bet virsuje kasko stipriai truksta, tustuma, gal virsu reikejo nupjaut

bendras ivertinimas 9

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

labai grazi kompozicija. istiesu, tai kas mane labiausiai zavi laisves alejoje - tai tie seni grazus zibintai (simtais) nueinantys viena eile.
      kad su uzlaikymu, tai kaip tik geriau. atrodo, lyg butum pats sustinges kelias akimirkas, o visi pro sali plaukia..
      soboras tolumoj graziai atrodo, tiksliau jo fragmentas.

Prie ruso man buvo geriau

Comment

Kaip visada nuotraukos kokybė nepriekaištinga, tačiau tai tik eilinė nakties nuotrauka. Bet nieko, ant atviruko dėčiau

8
        Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Mantaz
          Kaip visada nuotraukos kokybė nepriekaištinga, tačiau tai tik eilinė nakties nuotrauka. Bet nieko, ant atviruko dėčiau

8
          o tu i ja taip giliau pazvelk. paziurek, kaip taip nueina perspektyvom..cia aisku ir fotikas turi buti neblogas.. bet siaip minusu lyg ir nematau.

Comment

Parašė alonso
            Parašė Mantaz

8
            o tu i ja taip giliau pazvelk. paziurek, kaip taip nueina perspektyvom..cia aisku ir fotikas turi buti neblogas.. bet siaip minusu lyg ir nematau.
            Perspektyvom? Hehe, ką turi omeny?
            Mano galerija Flickr'yje

Comment

9.... truksta visai nedaug... man ta nuotrakos virsuyine dalis nelabai kaip atrodo... bet vistiek 9

Comment

Puiki kokybė, tikras "miestietiškas" judrumo pojūtis, gera kompozicija. Gal kiek trukdo per stipriai "įsišvietę" žibintai, iškabos ir reklamos, bet to, aišku, nebuvo galima išvengti

Beje, sutinku su alonso, soboro detalė tikrai gražiai ir įdomiai atrodo

10 balų

P.S. Hehehe... Galvojau kas čia sugalvojo "1" duot, tik vėliau supratau

Comment

viskas butu gerai, jei ne tuscias virsutinis kairysis kampas, gadinantis visa kompozicija. Manyciau truksta sviesu is kaires.... Tode 8
                  Zmones tai gavosi, man jie patinka

Beje, ka ce su avataru padarei DM ciki buvo

Comment

Parašė ANDRIUS
                    Beje, ka ce su avataru padarei DM ciki buvo
                    nusibodo jie man, juodai! (bent jau kol kas). Perdaug as ju klausiaus turbut Na o dabar mano avatare(ir ausyse, ir siaip...) nauji vejai - tikra atgaiva

Comment

@mantas

rrrrr..tai kaip lietuviskai vadinas kai tam tikrai dalykai vaizduojami taip pamazu nueinantys tolyn? kaip kad LA zibintai ar pastatai.. cia ant saves pykstu, kad nemoku lietuviskai

Comment

Parašė alonso
                        @mantas

rrrrr..tai kaip lietuviskai vadinas kai tam tikrai dalykai vaizduojami taip pamazu nueinantys tolyn? kaip kad LA zibintai ar pastatai.. cia ant saves pykstu, kad nemoku lietuviskai
                        Perpektyva vaizdo gylis, kai tu tolimesnius objektus matai mažesnius. O dėl to figūrų išsiliejimo, tai nežinau, išplaukimas koks
                        Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Mantaz
                          O dėl to figūrų išsiliejimo, tai nežinau, išplaukimas koks
                          mmm..kokias figuras turi omeny? na, bet reiskias zodi "perspektyva" - ne taip jau ir klaidingai pasakiau correct me, if not..

Comment

Parašė alonso
                            Parašė Mantaz
                            O dėl to figūrų išsiliejimo, tai nežinau, išplaukimas koks
                            mmm..kokias figuras turi omeny? na, bet reiskias zodi "perspektyva" - ne taip jau ir klaidingai pasakiau correct me, if not..
                            Hm, čia tikriausiai ne taip vienas kitą suprantam
                            Mano galerija Flickr'yje

Comment

na gerai, einu miegot rytas protingesnis uz vakara...

na zodziu - tiesiog vienas kito nesupratom

Comment

duodu 10. Pats tokios nuotraukos nepadaryciau Cia yra kazkas daugiau, negu paprastas uzfiksuotas vaizdas. Kaunieciai turbut sutiks, kad ziurint i sia nuotrauka, kartais net neatrodo, kad cia Kaunas ir Laisves Aleja

Fotografuota is L.A. pradzios (Presto kavine prie Savivaldybes), tad ir technika ispildyta puikiai (aciu Canon 300D, turbut).
                                When a man lies, he murders some part of the world

Comment

Nematau prie ko prikibti. kokybe be priekaistu, kompozicija idomi, o del to dangaus, tai gal ir galima butu siek tiek nukirpti, bet jis visai netrugdo. Prikolnai atrodo tas tipo fejerverkas 10

Comment

Kuo ilgiau žiūriu, tuo labiau nuotrauka patinka.
                                    Pirmąkart pamačius taip pat trūko kažko viršuje, tačiau išties visai neblogai, kad arčiausiai esančios šviesos nedega - manyčiau, kad tuomet būtų perdėm ryšku. Viršuj yra erdvės ir jos daug - tad nuotrauka neatrodo įspausta į stačiakampį .
                                    Na, o žmonės tai nerealūs!
                                    10/10

Comment

na vilnius ne ka geresnis nei siauliai. aisku vilnius lietuvos sostine ir turi buti lietuvos paziba. bet it kiti miestai neatsilieka nuo vilniaus. pabandykit pasivaikscioti naktinemis siauliu gatvemis. net kvapa uzspaudzia

Comment

Parašė meskinas
                                        na vilnius ne ka geresnis nei siauliai. aisku vilnius lietuvos sostine ir turi buti lietuvos paziba. bet it kiti miestai neatsilieka nuo vilniaus. pabandykit pasivaikscioti naktinemis siauliu gatvemis. net kvapa uzspaudzia
                                        Prie ko čia Vilnius ir Šiauliai?

Comment

Working...
                                        X