Hm
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
2x01: Neatpažintas [neskraidantis] objektas
Collapse
X
-
Neįsižeisk
Visų pirma sutinku su Vaidu, kad ta gyvatvorė užstoja 1/3 vaizdo, o bekyšantis bordiūras bei kelio danga irgi neimponuoja, tai, mano nuomone, pagrindinis trūkumas. Be to, pagrindinis objektas (tariama lėkštė) nė kiek nesiderina su aplinka: už langų dirbančiais žmonėmis ir ant medžių pakabintomis girliandomis. Iš techninės pusės, vaizdas mažumėlę pakrypęs (tai galima įžvelgt pagal langų juostą nuotraukos viršuje).
Šiaip draugė siūlė 2 ar 3 dėt, bet sakau gal neatsižvelgsiuMano galerija Flickr'yje
Comment
-
Man šioje nuotraukoje perdaug ryškių detalių.
Akis nepasirenka kur žiūrėt - ar į mėlynąją lėkštę, ar į girliandas, o gal į gatvės bordiūrą arba pastato šviesas.
Apačią galima drąsiai nukirpt - palikt tiek, kad matytųsi, jog krūmai ne ore auga. Taip pat ir viršaus nurėžt reiktų, o jei nesinori - tai bent prislopint šviesas, kaip ir šviečiančių girliandų.
Patys krūmai man visai gražiai atrodo - jais objektas lyg ir paslepiamas, sudaroma kažkokia paslaptėlė nuotraukoje (žr. šviesas po krūmais ).
Kadangi detalių daug - 7/10.
Comment
-
cia something apie europos sajunga ...
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
Comment