Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

2x01: Neatpažintas [neskraidantis] objektas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

2x01: Neatpažintas [neskraidantis] objektas

Hm
    19
    10
    0,00%
    0
    9
    15,79%
    3
    8
    31,58%
    6
    7
    31,58%
    6
    6
    5,26%
    1
    5
    0,00%
    0
    4
    10,53%
    2
    3
    5,26%
    1
    2
    0,00%
    0
    1
    0,00%
    0
    Mano galerija Flickr'yje

o kur jis yra, ir kas jis ten veikia?

Prie ruso man buvo geriau

Comment

nepasakyciau,kad si nuotrauka mane suzavejo...

Comment

Hm.. nežinau... Ta gyvatvorė 1/3 viso vaizdo užstoja...
        Tik 8 galiu skirt...

Comment

Parašė Vaidas
          Hm.. nežinau... Ta gyvatvorė 1/3 viso vaizdo užstoja...
          Tik 8 galiu skirt...
          Man regis būkim vieni kitiems atviri Nuotrauka tiesiog nevykusi
          Mano galerija Flickr'yje

Comment

Neįsižeisk

Visų pirma sutinku su Vaidu, kad ta gyvatvorė užstoja 1/3 vaizdo, o bekyšantis bordiūras bei kelio danga irgi neimponuoja, tai, mano nuomone, pagrindinis trūkumas. Be to, pagrindinis objektas (tariama lėkštė) nė kiek nesiderina su aplinka: už langų dirbančiais žmonėmis ir ant medžių pakabintomis girliandomis. Iš techninės pusės, vaizdas mažumėlę pakrypęs (tai galima įžvelgt pagal langų juostą nuotraukos viršuje).

Šiaip draugė siūlė 2 ar 3 dėt, bet sakau gal neatsižvelgsiu
            Mano galerija Flickr'yje

Comment

Man šioje nuotraukoje perdaug ryškių detalių.
              Akis nepasirenka kur žiūrėt - ar į mėlynąją lėkštę, ar į girliandas, o gal į gatvės bordiūrą arba pastato šviesas.
              Apačią galima drąsiai nukirpt - palikt tiek, kad matytųsi, jog krūmai ne ore auga. Taip pat ir viršaus nurėžt reiktų, o jei nesinori - tai bent prislopint šviesas, kaip ir šviečiančių girliandų.
              Patys krūmai man visai gražiai atrodo - jais objektas lyg ir paslepiamas, sudaroma kažkokia paslaptėlė nuotraukoje (žr. šviesas po krūmais ).
              Kadangi detalių daug - 7/10.

Comment

/\' puikus komentaras Manau, kad fotografai tikrai turėtų daug naudos jei daugelis vertintojų išsamiai pagrįstų savo nuomonę

Comment

Kiek supratau nuotrauka iš Londono (The Canary Wharf rajono) ..... o ką ta skultūra vaizduoja?

Comment

cia something apie europos sajunga ...

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Čia tik dėl skulptūros prisikniso?
                      Mano galerija Flickr'yje

Comment

Na, tik nepersistenk... nes tie anglai nelabai megsta užsieniečius.. pagalvos teroristas... ... tiesiog juokauju...

Comment

Na, objektas gal ir yra grazus savo aplinkoje, bet rimtai nuotraukoj i ja neisipaise. Turbut realybej kompozicija yra erdvine, taciau atrodo tikrai viskas plokscia. Ir su langu pakrypimu tikrai yra bedos.

Na, kadangi John gali padaryti geras foto, ivertinimas tikrai nera aukstas....

Comment

Duodu 9. Grazi fotke.
                            You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.

Comment

grazios spalvos, techniskai viskas lyg ir ok, bet pati nuotrauka manes tikrai nesuzavejo - 6/10
                              galbut reikejo fotografuoti kitu kampu bei pakelus fot. objektyva daugiau kazkur i virsu...

Comment

na objektas visai nieko, bet kaip kiti pastebejo tai daug ka uzstoja butu idomu pamatyti visa "objekta". o siaip neblogai atrodo.

Comment

Parašė meskinas
                                  na objektas visai nieko, bet kaip kiti pastebejo tai daug ka uzstoja butu idomu pamatyti visa "objekta". o siaip neblogai atrodo.
                                  Visa vaizda galima pamatyti rubrikoje UZ SIENOS ziureti prie LONDONAS... ten tikrai rasi kur tas paminklas stovi...

Comment

Working...
                                  X