Visų pirma sutinku su Vaidu, kad ta gyvatvorė užstoja 1/3 vaizdo, o bekyšantis bordiūras bei kelio danga irgi neimponuoja, tai, mano nuomone, pagrindinis trūkumas. Be to, pagrindinis objektas (tariama lėkštė) nė kiek nesiderina su aplinka: už langų dirbančiais žmonėmis ir ant medžių pakabintomis girliandomis. Iš techninės pusės, vaizdas mažumėlę pakrypęs (tai galima įžvelgt pagal langų juostą nuotraukos viršuje).
Šiaip draugė siūlė 2 ar 3 dėt, bet sakau gal neatsižvelgsiu
Man šioje nuotraukoje perdaug ryškių detalių.
Akis nepasirenka kur žiūrėt - ar į mėlynąją lėkštę, ar į girliandas, o gal į gatvės bordiūrą arba pastato šviesas.
Apačią galima drąsiai nukirpt - palikt tiek, kad matytųsi, jog krūmai ne ore auga. Taip pat ir viršaus nurėžt reiktų, o jei nesinori - tai bent prislopint šviesas, kaip ir šviečiančių girliandų.
Patys krūmai man visai gražiai atrodo - jais objektas lyg ir paslepiamas, sudaroma kažkokia paslaptėlė nuotraukoje (žr. šviesas po krūmais ).
Kadangi detalių daug - 7/10.
Na, objektas gal ir yra grazus savo aplinkoje, bet rimtai nuotraukoj i ja neisipaise. Turbut realybej kompozicija yra erdvine, taciau atrodo tikrai viskas plokscia. Ir su langu pakrypimu tikrai yra bedos.
Na, kadangi John gali padaryti geras foto, ivertinimas tikrai nera aukstas....
grazios spalvos, techniskai viskas lyg ir ok, bet pati nuotrauka manes tikrai nesuzavejo - 6/10
galbut reikejo fotografuoti kitu kampu bei pakelus fot. objektyva daugiau kazkur i virsu...
Comment