Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
2x01: Europa savyje
Collapse
X
-
Hehe, matytas kampas Esu ne vieną panašią nuotrauką padaręs
Taigi rašau 7, daugiausiai dėl vaizdo "įprastumo", be to ne pakankamai ryškios spalvos, tad kitą kart bandyk fotografuot iš pietų šviečiant saulei
PS negaliu patikėt, kad mano ir joziko įvertinimai sutapoMano galerija Flickr'yje
Comment
-
man tai ce yra uz ko uzsikabint: uz boksto
Be to, atsisakiau redagavimo, kadangi pirma, ji ce ne tep jau ir paprasta atlikti, o antra, nukentetu kitos nuotraukos dalys, kadangi negali buti naturalesnio vaizdo, negu jis yra is tikruju. Redagavima dazniausiai naudoju "siuksliu" ismetimui (kuriu ce nera) arba bendram kontrasto didinimui
Comment
-
man tai ce yra uz ko uzsikabint: uz boksto
Be to, atsisakiau redagavimo, kadangi pirma, ji ce ne tep jau ir paprasta atlikti, o antra, nukentetu kitos nuotraukos dalys, kadangi negali buti naturalesnio vaizdo, negu jis yra is tikruju. Redagavima dazniausiai naudoju "siuksliu" ismetimui (kuriu ce nera) arba bendram kontrasto didinimui
Juolab negali teigti, kad čia natūralus vaizdas - fotografavai per stiklinį stogą, tad spalvos visai kitokios...
Tikiuosi nesupyksi - pasikolinau tavo nuotraukytę ir šiek tiek pakeičiau . Paredagavau tik viršų, kad jaustųsi skirtumas.
Toks darbelis man užėmė mažiau nei 20 min.
Comment
-
Na zinot, su jusu pozicija galima sutikti, taciau anyway, tai jau nebus tas vaizdas, kuri zmogus pamatys, atsistojes i ta vieta. Stiklas juk yra, ir spalvos yra tokios, kokios matomos pro stikla.
Is sportinio intereso baigiau jau pradeta redagavimo procesa:
Bet tiesa sakant, man pirmas variantas islieka naturalesnis, kadngi arciau esantys elementai dabar yra blankesni, nei pats bokstas aisku, galima butu maziau ryskinti, taciau tuomet efektas beveik nejuntamas
Todel turbut geriausia iseitis butu pats pirmas Manto patarimas, nufotografuoti vaizda, kai bus tinkamesnis saules apsvietimas
Comment
-
Dėkoju Andriau už darbą.
Puikiai tave suprantu - norisi perteikti būtent tai, ką mato akis. Greičiausiai architektūros studijos nemažai tai įtakojo . Man malonu, kad turi savo nuomonę ir ją gini.
Dabar nuotraukoje josios akcentas yra ryškesnis už "bendrą foną", išsiskiria iš jo, nors ir yra erdviškai toliau. Man būtent to ir norėjosi.
Darkart ačiū.
Comment
Comment