Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

2x01: Europa savyje

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

2x01: Europa savyje

16
    10
    6,25%
    1
    9
    31,25%
    5
    8
    37,50%
    6
    7
    18,75%
    3
    6
    6,25%
    1
    5
    0,00%
    0
    4
    0,00%
    0
    3
    0,00%
    0
    2
    0,00%
    0
    1
    0,00%
    0

Grazi kompozicija bet nzn kazko truksta joje... bet vis tiek skiriu 9

Comment

Hehe, matytas kampas Esu ne vieną panašią nuotrauką padaręs

Taigi rašau 7, daugiausiai dėl vaizdo "įprastumo", be to ne pakankamai ryškios spalvos, tad kitą kart bandyk fotografuot iš pietų šviečiant saulei

PS negaliu patikėt, kad mano ir joziko įvertinimai sutapo
      Mano galerija Flickr'yje

Comment

Kas del spalvu. vaizdas yra realus, nuotrauka visiskai neredaguota.
        Del vaizdo. Man jis tiesiog grazus.. Turbut jei zinociau, kad jis tokis iprastas, jo nedeciau . Tiksliau nemanau, kad jis daugumai cionais yra daug kartu matytas

Comment

O man patinka...Atrodo vieta labai iprasta, bet kadras is tiesu idomus, todel 10/10

Comment

Parašė ANDRIUS
            Tiksliau nemanau, kad jis daugumai cionais yra daug kartu matytas
            man matomas pirma karta

Comment

Įdomus žiūrėjimo kampas. Graži kompozicija.
              Tačiau pati nuotrauka neatkreipia į save dėmesio - nėr už ko užsikabint.
              Kadangi pagrindinis akcentas turėtų būti bokštas - jį būtų galima labai gražiai paryškint komp. grafikos programomis .
              8/10

Comment

man tai ce yra uz ko uzsikabint: uz boksto

Be to, atsisakiau redagavimo, kadangi pirma, ji ce ne tep jau ir paprasta atlikti, o antra, nukentetu kitos nuotraukos dalys, kadangi negali buti naturalesnio vaizdo, negu jis yra is tikruju. Redagavima dazniausiai naudoju "siuksliu" ismetimui (kuriu ce nera) arba bendram kontrasto didinimui

Comment

na o man ir taip neblogai atrodo...

Comment

visai nieko 8/10

Comment

man tai ce yra uz ko uzsikabint: uz boksto

Be to, atsisakiau redagavimo, kadangi pirma, ji ce ne tep jau ir paprasta atlikti, o antra, nukentetu kitos nuotraukos dalys, kadangi negali buti naturalesnio vaizdo, negu jis yra is tikruju. Redagavima dazniausiai naudoju "siuksliu" ismetimui (kuriu ce nera) arba bendram kontrasto didinimui
                      Nuotrauka paredaguot yra labai sveika.
                      Juolab negali teigti, kad čia natūralus vaizdas - fotografavai per stiklinį stogą, tad spalvos visai kitokios...
                      Tikiuosi nesupyksi - pasikolinau tavo nuotraukytę ir šiek tiek pakeičiau . Paredagavau tik viršų, kad jaustųsi skirtumas.

Toks darbelis man užėmė mažiau nei 20 min.

Comment

wow.... vaizdelis pagerejoooo....

Comment

Čia gal kiek persistengiau
                          Mano galerija Flickr'yje

Comment

Na zinot, su jusu pozicija galima sutikti, taciau anyway, tai jau nebus tas vaizdas, kuri zmogus pamatys, atsistojes i ta vieta. Stiklas juk yra, ir spalvos yra tokios, kokios matomos pro stikla.

Is sportinio intereso baigiau jau pradeta redagavimo procesa:

Bet tiesa sakant, man pirmas variantas islieka naturalesnis, kadngi arciau esantys elementai dabar yra blankesni, nei pats bokstas aisku, galima butu maziau ryskinti, taciau tuomet efektas beveik nejuntamas

Todel turbut geriausia iseitis butu pats pirmas Manto patarimas, nufotografuoti vaizda, kai bus tinkamesnis saules apsvietimas

Comment

Dėkoju Andriau už darbą.
                              Puikiai tave suprantu - norisi perteikti būtent tai, ką mato akis. Greičiausiai architektūros studijos nemažai tai įtakojo . Man malonu, kad turi savo nuomonę ir ją gini.
                              Dabar nuotraukoje josios akcentas yra ryškesnis už "bendrą foną", išsiskiria iš jo, nors ir yra erdviškai toliau. Man būtent to ir norėjosi.
                              Darkart ačiū.

Comment

Aciu uz argumentuota kritika, wtme

Comment

Working...
                                X