Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

2x01: Miesto saulėlydis

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

pasiginčyčiau, ar tai miestas apie joziko pavyzdį komentaro neturiu
    Mano galerija Flickr'yje

Comment

Su joziko teiginiu ("nebutinai turi but pastatai kad atvaizduot miesta") tai pilnai sutinku, bet pažiūrėjus į jo pavyzdį apie miestą nekyla nė minties

O šiaip - štai jums miesto nuotrauka be pastatų: (central park)

Comment

mmm ... grazu ..

lietuvoje yra padoresniu parku , sutvarkytu priziurimu ir t.t nes as kaskaip ne vieno negaliu prisimint :/

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

nesupratau tos nuotraukos
          kam tas fabrikas ten?

Comment

Parašė donx
            kam tas fabrikas ten?
            Šiaip, pasimaišė po objektyvu
            Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė donx
              kam tas fabrikas ten?
              donx, šiame konkurse jau iš seniau galioja tokia taisyklė, kad balsavęs žymiai mažiau už kitus, turi tai daryt argumentuotai arba tavo balsas tiesiog ištrinamas. "Tiesiog nepatiko" nesiskaito
              Mano galerija Flickr'yje

Comment

Kokybė, kokybė ir darkart kokybė!!!
                Nuotrauka tikrai puiki. Nematau čia nieko, kas būtų nereikalinga.
                Svajingi debesys labai šauniai pagauti, nuteikia labai svajingai.
                Pats kaminas ir gamykla šiam vaizdui būtini - gražina į tikrovę, neleidžia užsisvajoti. Juolab, be gamyklos ši nuotrauka man nelabai įsipaišytų į temą miestas .
                Kai Mantaz nukirpo gamyklos vaizdą, man atsirado kažkokia tuštuma - gražus vaizdas ir TIK tiek. Juolab apačioj debesys palieka kažkokią neaiškią tuštumą. Gamykla padeda užlaikyti žvilgsnį, tačiau jo per stipriai neįtakoja (jei ten matytųsi švieselės - būtų jau blogiau).
                Tokia nuotrauka su mielu noru papuoščiau savo darbastalį. O kolkas man ši nuotrauka atrodo būsianti nugalėtoja .
                Tačiau kokybė yra tokia, kokia yra... 9/10

Comment

Parašė wtme
                  Tačiau kokybė yra tokia, kokia yra... 9/10
                  Is sito sakinio galima suprast kad kokybe tikrai prasta

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Atleiskite už neaiškumą.
                    Nuotraukos kokybė man tikrai nepatinka.
                    Kai ji spaudžiama - sutaupom vietos bet prarandam vaizdo aiškumo.
                    Čia ne šiaip paprasta nuotrauka, ji pateikta konkursui, tad ir nuotraukos kokybė galėtų būti gerelesnė.
                    Jei būtų galima taip išsireikst, tai šiai nuotraukai reikia bent 250 kb. Dabar yra ~ 132 kb, o prieš tai buvo dar mažiau.
                    Ačiū už dėmesį.

Comment

Siai foto turiu kelis priekaistus.
                      Pirma, man nesiziuri tas dumijantis kaminas saulelydzio fone. Kazkokis keistas supriesinimas gaunas, kuris nelabai pasiteisino.
                      Antra. Nuotraukoj kompozicija nelabai gera, mano nuomone. Per daug tuscios vietos, kuri nenesa jokios info ir nieko neatsveria, tiesiog trikdo pusiausvyra.
                      Trecia, apacioj, juodam fone, nesuprasi, yra ten kas nors ar ne. Kazkokios baltuojancios demes, turbut namu konturai. Taciau realiai nesuprasi kas tai yr, ar defektas, ar namai. Todel siulyciau ta dali uztamsinti galutinai.

Siap pabandziau truputeli pazaisti su siuo vaizdeliu, tikiuosi Mantai nesupyksi O geriau tai ar ne, spresti jau jums:

Siap kadangi dabar neatrodo, kad vaizdas yra miesto, skiriu 7, o ne 6, kiek pradzioj maniau

Comment

Taip, ten "komiblokų" kontūrai

O dabar tai tikrai jokio miesto Dėkui už kritiką
                        Mano galerija Flickr'yje

Comment

Mažai matosi siluetų (kaminų ar dar ko nors miestitietiško)
                          8

Comment

Faina nuotrauka 10
                            Ypac zinant, kad toks dangus ir vaizdelis ne kas diena matomas

Comment

As apakes nerealus dangus ir kaminas man tikrai graziai atrodo 10

Comment

Ar vidurkis bus skaičiuojamas be Donkso kuolo?
                                Pačiam turbūt nepatogu tą korekciją daryti

Comment

Parašė Romas
                                  Ar vidurkis bus skaičiuojamas be Donkso kuolo?
                                  Pačiam turbūt nepatogu tą korekciją daryti
                                  Taip, jo balsas bus ištrintas, kadangi ponas nepasistengė paaiškint savo apsisprendimo. Taip pat bus ištrinti keletas veikėjo noname balsų
                                  Mano galerija Flickr'yje

Comment

Working...
                                  X