pasiginčyčiau, ar tai miestas apie joziko pavyzdį komentaro neturiu
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
2x01: Miesto saulėlydis
Collapse
X
-
mmm ... grazu ..
lietuvoje yra padoresniu parku , sutvarkytu priziurimu ir t.t nes as kaskaip ne vieno negaliu prisimint :/
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Kokybė, kokybė ir darkart kokybė!!!
Nuotrauka tikrai puiki. Nematau čia nieko, kas būtų nereikalinga.
Svajingi debesys labai šauniai pagauti, nuteikia labai svajingai.
Pats kaminas ir gamykla šiam vaizdui būtini - gražina į tikrovę, neleidžia užsisvajoti. Juolab, be gamyklos ši nuotrauka man nelabai įsipaišytų į temą miestas .
Kai Mantaz nukirpo gamyklos vaizdą, man atsirado kažkokia tuštuma - gražus vaizdas ir TIK tiek. Juolab apačioj debesys palieka kažkokią neaiškią tuštumą. Gamykla padeda užlaikyti žvilgsnį, tačiau jo per stipriai neįtakoja (jei ten matytųsi švieselės - būtų jau blogiau).
Tokia nuotrauka su mielu noru papuoščiau savo darbastalį. O kolkas man ši nuotrauka atrodo būsianti nugalėtoja .
Tačiau kokybė yra tokia, kokia yra... 9/10
Comment
-
Parašė wtmeTačiau kokybė yra tokia, kokia yra... 9/10
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Atleiskite už neaiškumą.
Nuotraukos kokybė man tikrai nepatinka.
Kai ji spaudžiama - sutaupom vietos bet prarandam vaizdo aiškumo.
Čia ne šiaip paprasta nuotrauka, ji pateikta konkursui, tad ir nuotraukos kokybė galėtų būti gerelesnė.
Jei būtų galima taip išsireikst, tai šiai nuotraukai reikia bent 250 kb. Dabar yra ~ 132 kb, o prieš tai buvo dar mažiau.
Ačiū už dėmesį.
Comment
-
Siai foto turiu kelis priekaistus.
Pirma, man nesiziuri tas dumijantis kaminas saulelydzio fone. Kazkokis keistas supriesinimas gaunas, kuris nelabai pasiteisino.
Antra. Nuotraukoj kompozicija nelabai gera, mano nuomone. Per daug tuscios vietos, kuri nenesa jokios info ir nieko neatsveria, tiesiog trikdo pusiausvyra.
Trecia, apacioj, juodam fone, nesuprasi, yra ten kas nors ar ne. Kazkokios baltuojancios demes, turbut namu konturai. Taciau realiai nesuprasi kas tai yr, ar defektas, ar namai. Todel siulyciau ta dali uztamsinti galutinai.
Siap pabandziau truputeli pazaisti su siuo vaizdeliu, tikiuosi Mantai nesupyksi O geriau tai ar ne, spresti jau jums:
Siap kadangi dabar neatrodo, kad vaizdas yra miesto, skiriu 7, o ne 6, kiek pradzioj maniau
Comment
-
auskariukas
Comment