Dar kartą pasikartosiu, kad kameros už 3 štukas kol kas neturiu.
Nesinervuok. Matai kaip pasakysiu, kad ir apie save. Lapkricio menesio nuotrauku konkurse yra kelios mano nuotraukos, darytos su dviem skirtingos klases fotikais. Vienas kaip tu sakai uz kelias stukas, kitas visai paprastutis ixus'as. Is tikro labiau noreciau pasakyti apie ta nebrangu ir paprastuti ixus'a. Ne vienas cia mate mano darytas juo nuotraukas, tai zino apie ka kalbu. Esme tame, kad ne fotikas tiesina nuotraukas, jei jos pakrypsta i viena ar kita puse...
Zodziu reikia ideti siek tiek pastangu i darba. Su naktinemis nuotraukomis nera lengva, nes pailgeja islaikymas, tai reiskia kad rankoje sunkiau nulaikyti fotika nejudinant, o jei tik sujudejo tai ir vaizdas "plaukia" siek tiek, ryskumas dingsta. Ir t.t.
Zodziu fotkindamas sekanti karta, susirask tvirta padrinda, ant kurios stovetu fotikas, jei neturi trikojo. Nuotrauka patiesinti gali su kompu. Ir rezultatas bus visai kitoks.
Sekmes
Nauja mano svetaines versija: -
Atnaujinta senoji svetaines versija - naujas foto albumas Zamość (Lenkija)
Nesirnevuoju. Nes man 16 ir viskas dar prieš akis.
Tiesiog kai kuriu kommentarai primena, lyg fotogalerijoje, tai pirma.
O antra, kaip tu muiline ne pastatyt, nakti, vistiek nieko doro nesigaus.Jei nemoki fotkinti.
Trečia. Dar tik pradedu.
Nesirnevuoju. Nes man 16 ir viskas dar prieš akis.
Tiesiog kai kuriu kommentarai primena, lyg fotogalerijoje, tai pirma.
O antra, kaip tu muiline ne pastatyt, nakti, vistiek nieko doro nesigaus.Jei nemoki fotkinti.
Trečia. Dar tik pradedu.
Tai gal, ka man dabar atsakei, reikejo atsakineti vietoj to ka sakei anksciau:
"Parašė Nikas
Dar kartą pasikartosiu, kad kameros už 3 štukas kol kas neturiu."
p.s.
Beje jai prasciau daunasi nakti ir manai kad nemoki fotkinti, daugiau fotografuok diena, greiciau ismoksi.
Nauja mano svetaines versija: -
Atnaujinta senoji svetaines versija - naujas foto albumas Zamość (Lenkija)
Dar kartą pasikartosiu, kad kameros už 3 štukas kol kas neturiu.
Ir nereikia. Ir su tavo turima (kokia ji bebūtų) galima padaryti daug daug geriau - tik išnaudok jos teikiamas galimybes. Štatyvas, ekspokorekcija ar rankinė ekspozicija, tvarkingas kadravimas, apdirbimas kompu - ir nuotrauka sublizgės.
Pilnai sutinku!
Gerai, kad jus kaip draugai siulote kaip geriau.
Štatyvas yra...tačiau rankinės ekspozicijos mano fotike nerasta, nekalbant apie kitką.
Comment