Nors miesto ir nelabai tesimato, bet situacija labai miestietiška
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Interesų konfliktas
Collapse
X
-
Man tai kasko neuzkrauna nuotraukos
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Istikro man irgi patinka tokios nuotraukos su kaskokia paslepta mintimi, kurioje aisku atsispindi miesto dvasia ar koks nors rysis su miestu. Mano nuomone cia nuotrauka tinka , tai yra i tema .
Bet kalbant apie pacia nuotrauka, tai nelabai mintis aisku aiski ir "posla" bet tai tik tiek
6/10 mano vertinimas
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė ZoomTurėtų jau matytis
Aš manau, kad tinka
Miestas - tai ne tik pastatai
Miestas yra ir žmonės
Įsigilinkit į situaciją - pavadinimas padės
ar turi koki savo albuma, nes idomu butu paziuret ar tau cia atsitiktinai taip gavosi, ar visos nuotraukos yra su mintim, kaip ir sita
Comment
-
Mano nuomone, si nuotrauka nelabai atitinka sio forumo prasmes, kaip ir sako pats pavadinimas sios dalies "Miestų nuotraukų konkursas". Tokiu atveju, mes cia galetume talpinti ir plika akmeni arba ir toki vaizda <<kaip sis>> nes upeliai teka per miestus ir tikrai priklauso miestui
Sita situacija bei panasi, su zmonemis gali buti bet kur, kad ir kaime pievoje, bet ar tai bus miestas?
O kas liecia pacia nuotrauka, gal kiek pats pavadinimas ja gelbsti. Bet galiu pasakyti zoom, moki ir daug geriau, nei si karta parodytas darbelis.
Nauja mano svetaines versija: -
Atnaujinta senoji svetaines versija - naujas foto albumas Zamość (Lenkija)
Comment
-
Parašė EddNezinau kodel, bet kai pamaciau, kad temos autorius Zoom, kazkaip is karto pagalvojau, kad auskariuko komentaras bus neigiamas.
Beje, idomu kokiam Lietuvos kaime pamatysit betonines krantines ir atitvarus? Gal kas nors gali duoti pavyzdziu?
As vertinu darbus ir situacija, ne pagal nicka, jei zoom idejo lievaka, nors zinau kad jis turi fotika ir siek tiek daugiau nei kartais fotkina, tai turiu ji kelti aukstyn ir sakyti "Super"? Na jau ne. Lai deda kad ir pats kieciausias pasaulio fotografas, bet jei bus panasiai pvz kad per laidotuves ne giedos, bet uzdainos ne i tema "Ilgiausiu metu ilgiausiu..." Pasakysiu ta pati, ka ir pasakiau savo nuomone, del zoom nuotraukos.
Comment
-
Parašė samotNa jau ne. Lai deda kad ir pats kieciausias pasaulio fotografas, bet jei bus panasiai pvz kad per laidotuves ne giedos, bet uzdainos ne i tema "Ilgiausiu metu ilgiausiu..." Pasakysiu ta pati, ka ir pasakiau savo nuomone, del zoom nuotraukos.
cia tai gerasWestside is the best ! :jura:
Comment
-
Parašė EddBeje, idomu kokiam Lietuvos kaime pamatysit betonines krantines ir atitvarus? Gal kas nors gali duoti pavyzdziu?
Kodel butent Lietuvos kaime, cia nera taisykles talpinti nuotraukas tik is Lietuvos, ar as klystu?
O jei reikia pvz, pasitelk i pagalba www.google.lt, nes uz sienos, as ne karta esu mates, kelta per upe [tokiose vietose, kuriu ir kaimu nepavadinsi], kurie turi kad ir maza, bet krantine su atitvarais.
Comment
-
As manau, kad Auskariukas is dalies teisus . Ta riba tarp miesto nuotraukos ir ne, mano manima kiekvieno asmenine nuomone yra .
Comment
Comment