Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Kai Šiauliuose sniegas snigo ...

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Kai Šiauliuose sniegas snigo ...

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

hmmm...
    o kaip galima (jei galima) suzinoti kiek kas zvaigzduciu skyre ?

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Kad nuotraukos nerodo
      Mano galerija Flickr'yje

Comment

Keista. Pas mane rodo :/ ir pas draugus rodo

Comment

Parašė Mantaz
          Kad nuotraukos nerodo
          Pas mane irgi rodo, ten jau pas tave kazkas negerai
          O nuotrauka nebloga, tik apacia kreivoka ir matosi noise 7/10

Comment

gal ir neblogai, bet bent jau man nelabai patinka, kai labai daug dirbama prie nuotraukos su visokiausiomis programomis :****:
            Westside is the best ! :jura:

Comment

Pagaliau ir man pasirodė Objektyva būčiau sukęs kiek į dešinę bei keitęs padėtį dėl medžių šakų. Nežinau, ar fotografavimas su blykste čia kuom nors padėjo, nes snaigės atrodo tarsi radiacijos dėmės juostoje

:***:
              Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Mantaz
                .. Nežinau, ar fotografavimas su blykste čia kuom nors padėjo, nes snaigės atrodo tarsi radiacijos dėmės juostoje

:***:
                Istikro man asmeniskai tai patinka kad tos snaiges taip sviecia (skonio reikalas). O esme, kad be trikojo nuotrauka daryta, tai jau stengiausi isspausti ka galejau Aciu visiems uz kritika

Pritariu kad nuotrauka ne sedevras , bet man ji labai patinka

Comment

Nuotrauka tai man patinka, tik tu 'snaigiu' neraikia :****: .

Comment

Šiaip, jei būtų pavykę išvengti artimų snaigių, būtų labai neblogai
                    O šiaip dar ir įrėminimas man visai patinka
                    :****:

Comment

na manykit ka norit, bet man tos snaiges patinka.. suteikia savotisko zaismingumo, ekspresijos... aisq geriau kad pirmame plane jos nebutu tokios ryskios ir desiniame kamp esanti sviesos juosta siek tiek gadina vaizda. Bet man visa kita patinka.. 9/10

Comment

Man taip pat snaiges labai patinka , ziurint i nuotrauka iskart jauciasi kaledine nuotaika butu didesne nuotrauka tikrai ant desktopo uzsimesciau 10/10
                        "Klaipėda - Laisvu stiliumi"

Comment

Gal fotografuojant reikėjo aparatą kokiu skėčiu pridengt nuo „artimų“ snaigių
                          Nuotaika ir spalvos (ar jų nebuvimas ) Sniegas jėga O ir bažnyčia viena įspūdingiausių Lietuvoje. Prieš porą sav. lankydamasis Šiauliuose ilgai galvą užvertęs spoksojau
                          It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on

Comment

Jei ne ta aki rezianti viena snaige desinej, butu galima atvirutes daryt is sitos foto.

Comment

Working...
                            X