Nors fotikas ir jo savininkas sioje sirtyje nera itin pajegus bet motyvas man rodos geras. eikit po manes kantresni ir profesionalesni ir pyskinkit, cia priespasutinis vakar be automobili tik su veljuojanciais kelio darbininkais. uztat buvau vienas tu kuriems teko teise pirmiau nei AMB sudauzti putojancio vyno buteli i grindini
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Aleksotas bridge
Collapse
X
-
1/10
baisi nuotrauka
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
-
Bet jūs man paaiškinkite, kaip normalioje, į demokratiją linkusioje visuomenėje vienas švelniai kalbant "negeruolis" sugeba savo nuomonę įpiršti visam miestui? Iš tiesų, nei vienas pažįstamas nepritaria tiems idiotiškiems penkiakampiažvaigždžiams turėklams, o juos vis tiek už 1 mln. papildomų litų turės padaryti. Kur logika?Birth, school, METALLICA, death
Comment
-
nereikejo ju isardyt tada butu viskas buve gerai.o isarde tam kad gautu bapkiu.galvojate i rankas kaskam del to kad pastate naujus nenubyres?o gal galvojate kad nenubyres ir tiek kas surinks kiek ten tu milijonu atgal kad juos atstatytu?aisku bus visem pinigu...ir pinigines neliks alkanosNe viskas taip blogai, kaip blogai viskas kas ne taip. :dvikova:
Comment
Comment