Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Vilniaus bažnyčia

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Vilniaus bažnyčia

Tiksliau kur fotografuota nepamenu.

Ne viskas taip blogai, kaip blogai viskas kas ne taip. :dvikova:

Kažkaip kokybė šlubuoja. Ar čia man vienam taip atrodo ?

Comment

na man ir kaskas ne tokio paciam,bet as tai maniau kad cia mano monitaras ar vaizduka...
      Ne viskas taip blogai, kaip blogai viskas kas ne taip. :dvikova:

Comment

Ne, ryskios linijos per dangu eina!

Comment

Ne bažnyčia, o greičiau cerkvė Šiaip kokybė šlubuoje, o fotoaparatą būčiau pasukęs kiek kairiau ir be kampo, kaip dabar yra. Dar vienas dalykas, trūksta kažkokio "cinkelio", kad ši nuotrauka taptų išskirtinė ir įsimintina
          Mano galerija Flickr'yje

Comment

Ziurime ka turime Pirma vaizdas, del kokybes aisku galima prisikabinti, bet tiek to. Man labiau kliuna pirmas kairys planas, namas... taip namas kaireje puseje ir ziaurus seselis ant jo. Jo aiskiai cia mums nereikia. Is to isvada, blogas kampas.
            Is to seka, kad reikejo eiti siek tiek desiniau, kad isvengtum to namo, ir uzakcentuotum ta cerkve.

Comment

Parašė Mantaz
              Ne bažnyčia, o greičiau cerkvė Šiaip kokybė šlubuoje, o fotoaparatą būčiau pasukęs kiek kairiau ir be kampo, kaip dabar yra. Dar vienas dalykas, trūksta kažkokio "cinkelio", kad ši nuotrauka taptų išskirtinė ir įsimintina
              Tau visada kazkokio cinkelio truksta, butu smagu ji pamatyti tavo nuotraukose, kurio su ziburiu tamsoje nesurasi.

Comment

Parašė Cursor
                Tau visada kazkokio cinkelio truksta, butu smagu ji pamatyti tavo nuotraukose, kurio su ziburiu tamsoje nesurasi.
                Ar kalbame apie mano nuotraukas? Ne, kaip ir ne apie tavo
                Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Mantaz
                  Ar kalbame apie mano nuotraukas? Ne, kaip ir ne apie tavo

Sunys taves nemate, siandiena ne ta nuotaika, kad su tavimi leisciausi i tas placias diskusijas

Comment

Working...
                  X