Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Žibintai šviečia dieną...

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Žibintai šviečia dieną...

Ne viskas taip blogai, kaip blogai viskas kas ne taip. :dvikova:

Kazka savito turi.

Comment

retas atvejis, kai Cursor'as beveik nieko blogo nepasako apie nuotrauka, reiskia ji tikrai verta demesio !

:*****:
      Westside is the best ! :jura:

Comment

Man kliūna apatinis kairysis kampas ir tv antena. Jų arba visai nereik, arba kaip tik užgriebti daugiau vaizdo, kad daugiau atlieptų į miesto nuotrauką.
        Jei to pačio vaizdelio negalima kokybiškai pagauti kitokiu kampu, reikia pasieškoti kito vaizdelio .
        Ir dar - norėtųsi kažkokių rėmelių.

Comment

Neblogai, tik antena labai trugdo.

Comment

Parašė wtme
            Man kliūna apatinis kairysis kampas ir tv antena. Jų arba visai nereik, arba kaip tik užgriebti daugiau vaizdo, kad daugiau atlieptų į miesto nuotrauką.
            Jei to pačio vaizdelio negalima kokybiškai pagauti kitokiu kampu, reikia pasieškoti kito vaizdelio .
            Ir dar - norėtųsi kažkokių rėmelių.
            Taip prisikabinti visada galima, cia tai faktas. Bet reikia ziureti realiai, sioje nuotraukoje, nei karys kampas, nei tv antena negadina vaizdo.
            Geru kampu ieskoti visada reikia, nes su kiekvienu bandymu, gali buti dar geresnis kampas ir t.t.

Remas gerai, bet gerai kaip jis padeda nuotraukai.

Comment

jo teisingai geras kampas yra tas kuris yra.bus kitas reiks dar geresnio juk nefotografuosiu 360 fotkiu...

Comment

Ponai, jei norite surasti tikrai kokybišką vaizdą, tai tenka paplušėti, geros nuotraukos vienu šūvių nelabai nušausi - retai kada pritaikysi veni, vidi, vici principą....
                Tačiau nieks nesako, kad reikia begalės nuotraukų - užtenka pasirinkti porą stebėjimų taškų (arčiau, toliau, kairiau, dar kairiau, dešiniau...) - gal gali pats savo akim įvertinti, kas gerai, o kas ne ir tik tada paspausti mygtuką?
                Jei tau, Cursor, antena neatkreipia dėmesio, tai tebūnie tokia tavo nuomonė. Man TV antena nepatinka - sudaro nešvarios, užterštos nuotraukos įspūdį. Prie šios nuomonės aš ir pasiliksiu.

Comment

Dzoni,gal visdelto zibintai,o ne zibitai

Comment

Parašė wtme
                    Ponai, jei norite surasti tikrai kokybišką vaizdą, tai tenka paplušėti, geros nuotraukos vienu šūvių nelabai nušausi - retai kada pritaikysi veni, vidi, vici principą....
                    Tačiau nieks nesako, kad reikia begalės nuotraukų - užtenka pasirinkti porą stebėjimų taškų (arčiau, toliau, kairiau, dar kairiau, dešiniau...) - gal gali pats savo akim įvertinti, kas gerai, o kas ne ir tik tada paspausti mygtuką?
                    Jei tau, Cursor, antena neatkreipia dėmesio, tai tebūnie tokia tavo nuomonė. Man TV antena nepatinka - sudaro nešvarios, užterštos nuotraukos įspūdį. Prie šios nuomonės aš ir pasiliksiu.
                    Su PC galima pasalinta ta antena, nors siaip as esu linkes daugiau naturalumo, fotografuoti taip, kad nereiketu pumpuoti sintetikos

O beje dar vienas pastebejimas, aisku fotografuoti reikia daug, bet yra ir tokia taisykle, kad gan daznai geri kadrai nebuna suplanuoti ar tiketasi jo.

Comment

ir siuo atveju su cursor sutinku.
                      aciu arturiux

Comment

Working...
                      X