Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Žibintai šviečia dieną...
Collapse
X
-
Parašė wtmeMan kliūna apatinis kairysis kampas ir tv antena. Jų arba visai nereik, arba kaip tik užgriebti daugiau vaizdo, kad daugiau atlieptų į miesto nuotrauką.
Jei to pačio vaizdelio negalima kokybiškai pagauti kitokiu kampu, reikia pasieškoti kito vaizdelio .
Ir dar - norėtųsi kažkokių rėmelių.
Geru kampu ieskoti visada reikia, nes su kiekvienu bandymu, gali buti dar geresnis kampas ir t.t.
Remas gerai, bet gerai kaip jis padeda nuotraukai.
Comment
-
Ponai, jei norite surasti tikrai kokybišką vaizdą, tai tenka paplušėti, geros nuotraukos vienu šūvių nelabai nušausi - retai kada pritaikysi veni, vidi, vici principą....
Tačiau nieks nesako, kad reikia begalės nuotraukų - užtenka pasirinkti porą stebėjimų taškų (arčiau, toliau, kairiau, dar kairiau, dešiniau...) - gal gali pats savo akim įvertinti, kas gerai, o kas ne ir tik tada paspausti mygtuką?
Jei tau, Cursor, antena neatkreipia dėmesio, tai tebūnie tokia tavo nuomonė. Man TV antena nepatinka - sudaro nešvarios, užterštos nuotraukos įspūdį. Prie šios nuomonės aš ir pasiliksiu.
Comment
-
Parašė wtmePonai, jei norite surasti tikrai kokybišką vaizdą, tai tenka paplušėti, geros nuotraukos vienu šūvių nelabai nušausi - retai kada pritaikysi veni, vidi, vici principą....
Tačiau nieks nesako, kad reikia begalės nuotraukų - užtenka pasirinkti porą stebėjimų taškų (arčiau, toliau, kairiau, dar kairiau, dešiniau...) - gal gali pats savo akim įvertinti, kas gerai, o kas ne ir tik tada paspausti mygtuką?
Jei tau, Cursor, antena neatkreipia dėmesio, tai tebūnie tokia tavo nuomonė. Man TV antena nepatinka - sudaro nešvarios, užterštos nuotraukos įspūdį. Prie šios nuomonės aš ir pasiliksiu.
O beje dar vienas pastebejimas, aisku fotografuoti reikia daug, bet yra ir tokia taisykle, kad gan daznai geri kadrai nebuna suplanuoti ar tiketasi jo.
Comment
Comment