Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

automobilio galas...

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

automobilio galas...

Ne viskas taip blogai, kaip blogai viskas kas ne taip. :dvikova:

Tavo nuotrauku suolis nuo praeito menesio neitiketinas. Cia gal tokia strategija?

Comment

Tikriausiai kartais pasiseka o kartais ne. Bentjau as taip galvoju. Visdelto netaip jau ir lengva grazia nuotrauka isgaut.

Comment

Ka galeciau pasakyti apie sia nutrauka.
        Pirma jei vertinimas butu 10 balu sistemoje. Duociau 1 su dideliu dideliu minusu, kaip paskatinimui. Nes vaizdas griunantis, nuotraukoje bardakas juodas, sunku suprasti ka is vis noreta parodyti, tolumoje pastata ar nukarpyta ir susilieta automobili.
        Zodziu, nei minties, nei prasmes sios nuotraukos. Is vis autoriui siulau palankyti koki foto bureli pradziai, ar bent Maximoje nusipirkti pradziamoksliu knygu apie fotografija, gal ir bus kazkokia pazanga, nes siai dienai, maciau autoriaus visus cia idetus darbus, negaleciau ivertinti, kaip progresuojanti fotografa.

Comment

po truputi apsipratineju su fotoaparatu.juk pas mane jis adr tik du menesiai.

Comment

Parašė dzonis
            po truputi apsipratineju su fotoaparatu.juk pas mane jis adr tik du menesiai.

Susipazinti su foto aparatu, tai viena, bet suprasti kas yra fotografija, tai visai kitas dalykas.

Comment

o cursor noreciau pasakuyt kad ne visad reikia "rodyt" kompozicijas.kam man tas pastatas,kam masina kam zmogus einantis pro sali...as noriu parodyt kita fotografijos puse.negi pats ir fotografuoji vien kompozicijas?nemanau.reikia ir kitokiu foto.tuo as ir uzsiimineju.man nepatinka remai.jau kai zmogus ikrenta i juos tai ir nebegali isbristi.kam man tas burelis kam knyga apie foto mena.tik reik su fotiku truputi apsiprast ir viskas bus tvarkoje.

Comment

Parašė dzonis
                o cursor noreciau pasakuyt kad ne visad reikia "rodyt" kompozicijas.kam man tas pastatas,kam masina kam zmogus einantis pro sali...as noriu parodyt kita fotografijos puse.negi pats ir fotografuoji vien kompozicijas?nemanau.reikia ir kitokiu foto.tuo as ir uzsiimineju.man nepatinka remai.jau kai zmogus ikrenta i juos tai ir nebegali isbristi.kam man tas burelis kam knyga apie foto mena.tik reik su fotiku truputi apsiprast ir viskas bus tvarkoje.

Tocnai, tau reikia foto burelio arba knygu Siaip, jei rimtai domins fotografija, turetum suprasti po keliu metu, o gal daugiau ka as turejau galvoje, bei tada sakysi, kad as buvau teisus (turiu galvoje ne vien kompozicijas)

Comment

na paziuresime kaip cia bus...juk dar toli iki metu ir dvieju...tikiu tavo zodziu tik todel kad esi galbut labiau patyres...

Comment

Parašė dzonis
                    na paziuresime kaip cia bus...juk dar toli iki metu ir dvieju...tikiu tavo zodziu tik todel kad esi galbut labiau patyres...
                    Cia tai faktas, pats pamatysi kaip cia bus Bei zinau pagal save, nes fotikas mano "pakeleivis" jau daugeli metu, gal net tiek kiek tu is viso nugyvenes esi

Comment

Graziai atrodo , tik mazokas nuotraukos dydis, bet bendrai man patinka

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Parašė Cursor
                        Cia tai faktas, pats pamatysi kaip cia bus Bei zinau pagal save, nes fotikas mano "pakeleivis" jau daugeli metu, gal net tiek kiek tu is viso nugyvenes esi
                        Cursor,nepyk bet siandien kur tik paskaitineju,vien tavo blevyzgojimai!Kazkaip labai pabrezi savo amziu,patirti ir kad esi visa galva uz kitus aukstesnis,bet...Manau jei jau butum toks garbaus amziaus sulaukes ir proto galiunas,tau nebutu butinybes visa laika tai pabrezti.
                        Mazas zmogus visada gedijasi savo ugio,kvailas itikineja kitus kad yra protingas....nebuk toks cinikas,jei esi kietas fotografas jau daugeli metu,galetum maloniai padeti jaunesniam kolegai,o ne pacioje pradzioje apsnerksti visus jo bandymus...Gyvenkime draugiskai!

Comment

Parašė Road
                          Cursor,nepyk bet siandien kur tik paskaitineju,vien tavo blevyzgojimai!Kazkaip labai pabrezi savo amziu,patirti ir kad esi visa galva uz kitus aukstesnis,bet...Manau jei jau butum toks garbaus amziaus sulaukes ir proto galiunas,tau nebutu butinybes visa laika tai pabrezti.
                          Mazas zmogus visada gedijasi savo ugio,kvailas itikineja kitus kad yra protingas....nebuk toks cinikas,jei esi kietas fotografas jau daugeli metu,galetum maloniai padeti jaunesniam kolegai,o ne pacioje pradzioje apsnerksti visus jo bandymus...Gyvenkime draugiskai!

O man atrodo (nu is auksciau tai man geriau matyti), kad kazkaip jei priimi giliai i zarnyna, tai pratrysti galima O beto dar is virsaus matosi gal esi sektantas arba tai kokiu tai nelabu dvasiu apsestas

Comment

Jis mažvaikis, arba totalus nebrandyla. tai aiškiai matosi iš paskutinės jo (Cursor) žinutės. Tokiems reikia mažiau dėmesio skirti, kad pernelyg nesusireikšmintu.
                            GE. Tbilisis / თბილისი | GE. Batumis / ბათუმი | GE. Aukštutinė Svanetija / ზემო სვანეთი

Comment

Prieš 3 menesius sakiau, kai tik Cursor pasirodė: infantilizmas arba šiaip neturi žmogus ką veikt, per dienų dienas be darbo sėdi tai ir išsidirbinėja. Bet nesipykim. Pis.

Comment

Parašė Eimantas
                                Jis mažvaikis, arba totalus nebrandyla. tai aiškiai matosi iš paskutinės jo (Cursor) žinutės. Tokiems reikia mažiau dėmesio skirti, kad pernelyg nesusireikšmintu.

Ko tu nori is manes, man tik 7 metai

Comment

Parašė farbrom
                                  Prieš 3 menesius sakiau, kai tik Cursor pasirodė: infantilizmas arba šiaip neturi žmogus ką veikt, per dienų dienas be darbo sėdi tai ir išsidirbinėja. Bet nesipykim. Pis.

Cia tau ne belorusija, nesimaisyk

Comment

Working...
                                  X