Spalvos baisokos ir labai kertasi su pilku fonu. Dėl kompozicijos, norėtųsi matyti labiau išryškintus aplinkinius žmones, t.y. daugiau nuotraukos vietos skirti jiems.
Man irgi idomu Siaip mintis buvo siek tiek kitokia, pirmos nuotraukos, bet labai artima i si rezultata. Tik kad kaip bebutu gaila, toks nuotraukos tipas, sioje vietoje spalvota mergina ziauriai issipliesia is pilkos mases, net per ziauriai sakyciau. Noreciau siek tiek silpnesnios jos issiverzimo
Tik kad kaip bebutu gaila, toks nuotraukos tipas, sioje vietoje spalvota mergina ziauriai issipliesia is pilkos mases, net per ziauriai sakyciau. Noreciau siek tiek silpnesnios jos issiverzimo
Tame filme, viename is momentu, gerai igyvendinta, si ideja, mergaite raudonai aprengta vaikscioja po pilka miesta. (Na dar ir zvakes sviesa buvo, bet ne tai).
Is esmes, pastebejau is savo eksperimentu, taip pat ir is kitu fotografu, kad akiu nedrasko rubu apranga, jei ji turi spalvas: raudona, melyna ar balta.
Is esmes, pastebejau is savo eksperimentu, taip pat ir is kitu fotografu, kad akiu nedrasko rubu apranga, jei ji turi spalvas: raudona, melyna ar balta.
Esu matęs puikią B/J nuotrauką su lengvai geltona spalva išryškintais objektais. Gal tiesiog nereikia persistengti su spalvos išryškinimu, kaip tai padaryta šiuokart.
Esu matęs puikią B/J nuotrauką su lengvai geltona spalva išryškintais objektais. Gal tiesiog nereikia persistengti su spalvos išryškinimu, kaip tai padaryta šiuokart.
Siuo atveju gal vaizdas siek tiek per arti, ta prasme spalvota mergina, nes su spalvomis, cia galima sakyti nelabai ir zaista
Comment