Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kaimas pavojuje!
Collapse
X
-
Ne, fotiko tikrai nepakeičiau, tiesiog jis daro kokyybiškesnes nuotraukas esant ilgesniam, iki 1", išlaikymui, nei saulėtos dienos metu
Nelabai supratau, kuo čia ta mašina trukdo, mat man ji sustiprino kaimo ir miesto priešpriešos įspūdį, dėl to ir dėjau versiją su jaMano galerija Flickr'yje
Comment
-
wow, man patinka ypac tie medziu seseliai bet kaip ir kitiems man cia tas automobilis siek tiek "ne i tema"(cia man si auto vargiai asocijuojasi su miestu, kur buna DAUG auto). Butu geriau be jo. Be to man dar LABAI nepatinka dideleje nuotraukos dalyje visiskai "isdege" dangus ir saules apsviesta vieta uz medziu. Gal naudojai per ilga islaikyma? Jei ne, reikejo pridaryti fotoaparato "skyle", kad sensorius butu maziau jautrus sviesai. Na bet as suprantu, kad galbut ne visi aparatai viska leidzia daryti ideliai. Tad :****:
ps: beje, kur daryta si foto?
Comment
-
Ačiū už kritiką. Deja, neturiu galimybės naudoti rankinių nustatymų, kaip diafragmos ar išlaikymo, tad šių klausimų gali klausti mano fotoaparato, ne manęs
O nuotrauka daryta Šnipiškėse, Žalgirio gatvėje, kur dabar griaunamas nemažas plotas lūšnų. Ši nuotraukoje čia taip pat ilgai nestovės.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė MantazHm, ką turi omenyje? Nelabai kur minėjau, kad padariau ilgesnį nei 1" išlaikymą ir tai padaryti vis vien neįmanoma, kadangi tai yra didžiausias galima išlaikymas su mano įtaisu
Comment
-
Visai kaip ketvirtojo dešimtmečio plakatas, pilnas grėsmės. Gerai pagauta nuotaika. Grėsmę čia labai pabrėžia raudoni ir juodi atspalviai ir lango skylė. Atrodo, ugnis neišvengiamai surys šį pastatą. Mano manymu, ir mašina čia visai vietoj. Visi iš inercijos tarsi prabėga ir nemato šios "dramos".
Pora dienų žiūrėjau ir sakau: liuks nuotrauka!
:*****:
P.S. Kaimas tai tikrai: dar matyti senas skiedrų stogas.
Comment
Comment