Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kaimo realijos
Collapse
X
-
farbrom
Kaimo realijos
131046,15%6923,08%3823,08%370,00%060,00%057,69%140,00%030,00%020,00%010,00%0Žymos: Joks
-
Gera nuotrauka ir idėja, tik kompozicija ir spalvos nėra idealios.
8/10
Beje kalbant apie Lietuvos kaimus, nesuprantu, dėl ko žmonės ten tokie apsileidę. Turbūt Sovietinio mentaliteto palikimas. Negi jie negali viena diena bent kiek apsitvarkyti? Pro šalį važiuojant atrodo, kad ten karo viskas nusiaubta.You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
-
Parašė blitzGera nuotrauka ir idėja, tik kompozicija ir spalvos nėra idealios.
8/10
Beje kalbant apie Lietuvos kaimus, nesuprantu, dėl ko žmonės ten tokie apsileidę. Turbūt Sovietinio mentaliteto palikimas. Negi jie negali viena diena bent kiek apsitvarkyti? Pro šalį važiuojant atrodo, kad ten karo viskas nusiaubta.
Comment
-
Visai šauni nuotrauka, tik reikėjo gal viršuje tiek daug nekirpti ir duoti šiek tiek vietos viršstogiui.
O dėl tvarkos tai čia jau nuo žmonių priklauso. Galiu pasigirti, kad mano močiutė viena prižiūrėjo beveik 3 ha sodybos žemės ir ten beveik buvo galima kaimo turizmu užsiiminėtiMano galerija Flickr'yje
Comment
-
farbrom
Mantai, žinau, jog viršuj reikėjo daugiau palikt. Bėda, jog čia buvo viena iš pirmųjų mano skaitmeninių fotografijų, daryta prieš metus ir aš taip viską nufotografavau. Apačios per daug užėmiau, o viršų nurėžiau.
Comment
-
Parašė praeivisBet jei zmogus gauna 230 litu pensijos ir dar nebeturi sveikatos -tai ka jis ten gali sutvarkyti ..You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Comment
Comment