Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Kaimo realijos

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Kaimo realijos

13
    10
    46,15%
    6
    9
    23,08%
    3
    8
    23,08%
    3
    7
    0,00%
    0
    6
    0,00%
    0
    5
    7,69%
    1
    4
    0,00%
    0
    3
    0,00%
    0
    2
    0,00%
    0
    1
    0,00%
    0

Gera nuotrauka ir idėja, tik kompozicija ir spalvos nėra idealios.
    8/10

Beje kalbant apie Lietuvos kaimus, nesuprantu, dėl ko žmonės ten tokie apsileidę. Turbūt Sovietinio mentaliteto palikimas. Negi jie negali viena diena bent kiek apsitvarkyti? Pro šalį važiuojant atrodo, kad ten karo viskas nusiaubta.
    You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.

Comment

Parašė blitz
      Gera nuotrauka ir idėja, tik kompozicija ir spalvos nėra idealios.
      8/10

Beje kalbant apie Lietuvos kaimus, nesuprantu, dėl ko žmonės ten tokie apsileidę. Turbūt Sovietinio mentaliteto palikimas. Negi jie negali viena diena bent kiek apsitvarkyti? Pro šalį važiuojant atrodo, kad ten karo viskas nusiaubta.
      Bet jei zmogus gauna 230 litu pensijos ir dar nebeturi sveikatos -tai ka jis ten gali sutvarkyti ..

Comment

Parašė praeivis
        Bet jei zmogus gauna 230 litu pensijos ir dar nebeturi sveikatos -tai ka jis ten gali sutvarkyti ..
        Patikėk susitvarko žmonės.

Iš mano giminių kai kas gerai apsitvarkė per pastaruosius metus. Esmė yra ta, kad ten viskas prageriama, va čia tai baisus vaizdelis

Comment

Visai šauni nuotrauka, tik reikėjo gal viršuje tiek daug nekirpti ir duoti šiek tiek vietos viršstogiui.

O dėl tvarkos tai čia jau nuo žmonių priklauso. Galiu pasigirti, kad mano močiutė viena prižiūrėjo beveik 3 ha sodybos žemės ir ten beveik buvo galima kaimo turizmu užsiiminėti
          Mano galerija Flickr'yje

Comment

Siulau skatinti kultūrinį turizmą po tokias vietoves kaip foto.Manau, paklausa būtų ne mažesnė nei ispuoseletose kaimo turizmo sodybose
            אני בכל זאת אאמין באהבה, אפילו אם היא מתה,
            אני אאמין באלוהים, אפילו אם הוא שותק.

Comment

Mantai, žinau, jog viršuj reikėjo daugiau palikt. Bėda, jog čia buvo viena iš pirmųjų mano skaitmeninių fotografijų, daryta prieš metus ir aš taip viską nufotografavau. Apačios per daug užėmiau, o viršų nurėžiau.

Comment

Parašė praeivis
                Nereikia "lia lia". Tokių žmonių kurie neturi nei pinigų, nei žmonių kurie galėtų jais pasirūpinti, nei sveikatos - absoliuti mažuma, o taip atrodančių sodybų - netoli daugumos. Čia kalti ne pinigai ar sveikata, o elementarus Sovietinio stiliaus apsileidimas ir tingėjimas.
                You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.

Comment

Parašė praeivis
                  Žinoma sunku, kai dar bent penki bedarbiai is 230 litų babos pensijos gyvena, nes taip įpratę
                  אני בכל זאת אאמין באהבה, אפילו אם היא מתה,
                  אני אאמין באלוהים, אפילו אם הוא שותק.

Comment

Working...
                  X