Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Riba. Gamtai įžengti draudžiama.

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Riba. Gamtai įžengti draudžiama.

O gal turetu buti atvirksciai?
    18
    10
    33,33%
    6
    9
    22,22%
    4
    8
    27,78%
    5
    7
    16,67%
    3
    6
    0,00%
    0
    5
    0,00%
    0
    4
    0,00%
    0
    3
    0,00%
    0
    2
    0,00%
    0
    1
    0,00%
    0

Netradicinė nuotrauka, spalvos gražios. Gal medis kiek per daug priekyje, bet vis vien 10
    Mano galerija Flickr'yje

Comment

Uz ka 7 gavau gal pakomentuotumet?

Comment

nuostabi nuotrauka! 10/10

Comment

Parašė specz
          Uz ka 7 gavau gal pakomentuotumet?
          nu, man taip pasirode. gana tamsi ir siaip, eilinis vaizdelis su nuluzusiu medziu. Kadangi cia ne konkursas koks nors, tai pirmo ispudziu perteikta vertinima ir pateikiau

Comment

Nu kad konkursas

Comment

nu vistiek, pasilieku prie savo

Comment

Idomi nuotrauka, ir ka tik suprataupavadinima... taikliai... 10

Comment

Sveika prisijungusi, Vilkiuke
                  Mano galerija Flickr'yje

Comment

Nežinau... Gal pakelkit akis į viršų ir perskaitykit - Miestų nuotraukų konkursas. Ar čia galima sakyt, kad matomas miestas? Vargu.
                    Teisingai liutass pastebėjo - eilinė nuotrauka. Kaip suprantu, nuotraukos akcentai tūrėjo būti du – nulaužtas medis ir tvora. Deja, nei pirmojo, nei antrojo pilnai įkomponuoti nepavyko. Juolab, vaizdą gadina ir tolumoje matomi pastatai. Mano kuklia nuomone, jie nesuteikia teisės pareikšti, kad tai – miesto nuotrauka.
                    Manau, kad pasistengus buvo galima surasti geresnį fotografavimo tašką ir pabandyti pakomponuoti tą pačią tvorą su medžiu, pažiūrėti, kaip atrodytų skirtingi tvoros ir kamieno dydžių santykiai. Galbūt čia būtų galima nulaužtą medį fotografuoti vien miško fone. Bent man taip atrodytų geriau. Jei tai neįmanoma – visad galima padaryti stambių makro fotografijų vien nulaužtojo kamieno.
                    Vertint nesinori...

Comment

Pastatai ir tvora simbolizuoja riba kur baigiasi gamta ir prasideda zmogaus veikla, o nulauztas medis rodo jog jai lieka vis maziau vietos.

Comment

Nuotrauka gera, tačiau norisi mažiau gamtos ir daugiau to kas už ribos

9/10

Comment

ouuch, as ideja tavo pagavau, bet pati nuotrauka man imponuoja nedaug... Labiausiai man nepatinka(netgi erzina) tas "icentruotas" nuluzes medis per pati nuotraukos viduri... Taip pat jis imho uzima perdaug vietos(perdaug svarbus) nuotraukoje ir yra perdaug arti "pritrauktas". Del balu tai net nezinau, nubalsuosiu veliau.

Comment

Mintis aiski ka norejai pasakyti, bet perteikti nepavyko. Nuluzes medis, kuri sunaikino ne miestas, o pati gamta[vejas,medzio silpnumas ir t.t.], visiskai nesimbolizuoja, kad i tariama "kaima" nera vietos lysti gamtai.

Comment

Working...
                            X