Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Kaminas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Kaminas

16
    10
    37,50%
    6
    9
    25,00%
    4
    8
    18,75%
    3
    7
    12,50%
    2
    6
    6,25%
    1
    5
    0,00%
    0
    4
    0,00%
    0
    3
    0,00%
    0
    2
    0,00%
    0
    1
    0,00%
    0
    Mano galerija Flickr'yje

Labai gera nuotrauka. 10

O tas Dominikonų vienuolynas baigia visai sugriūti. Teliks tik kaminas.
    Bandė prie arkivyskupijos prisitrinti vienas viešbutis, bet nieko neišėjo, geriau išsinuomavo stiklinę dėžę prie katedros.

Comment

Man kažko kompozicija nepatinka. Net nežnau kodėl, bet už kokybę ir idėja manau galima būtų duoti kokius 9

Kažkokia nelabai ryški nuotrauka
      Nieko nesupratau, bet patiko :blabla:

Comment

Gražu

Tačiau taip norėčiau, kad stogai būtų raudonesni, didesnis kontrastas. Šiaip ar taip nenudažysi stogų, todėl 10/10.

Comment

Ačiū visiems, o dabar kaip visada:

Jozikai!
          Mano galerija Flickr'yje

Comment

man nepatiko .

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Nu, jozikai, vieną kart nužeminau tavo nuotrauką, o tu čia dabar keršysi. Jei nepatiko, tai bent paaiškink kuom, nes kol kas tavo balas yra žemiau kitų
              Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Mantaz
                Nu, jozikai, vieną kart nužeminau tavo nuotrauką, o tu čia dabar keršysi.
                As visais Sventais, Motina ir t.t galiu prisiekti, kad taip tikrai nera

Paprasciausiai man nuotrauka negrazi. Keli kaminai ..man tai negrozio etalonas, nors ir kiek jie apipuve butu.. o be ju daugiau nuotraukoje nieko nera, plius nuotraukoje truksta riskumo ....

as nieko pries jeigu kitiems nuotrauka atrodo tai tegu ir deda savo aukstu balus, man ji verta 6. Kad mano nuomone nesutampa, tai dar nepretekstas mane smeisti ir prisigalvoti kad as bandau kersiti ar kokiomis juodomis technologijomis naudotis ... tai paprasciausiai mano nuomone, kuria as isreiskiu duodamas bala (kas ir yra sio konkurso viena is pagrindiniu ideju mano manimu) ...

taigi .

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Gal kiek galima dailinti, laukti geresnio apšvietimo, bet pastebėtos labai geros detalės (kiek kartų visi yra matę tą vietą) ir gerai sukadruota - vienas iš stačiausių Vilniuje šv.Mykolo bažnyčios stogų atrodo dar didesnis.

Mantai, tavo nuotrauka primena, kaip kažkada dėliojau puzles. Parduok šią fotkę "Ravensburgeriams"

Comment

Working...
                  X