Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Kylantis miestas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

auskariukas> O taip kaip suprast, juk kiekviena nuotrauka turi tikimybę gauti balą nuo 1-10 ir jei ji neverta 10, tuomet verta mažesnio balo, o nemažai nuotraukų man ir pasirodė nevertos aukšto balo

Štai čia mano balsavimų išklotinė
    Geex Xxiiii.. 10
    Geex Kylantis miestas 10
    jozikas Šv. PiP katedra 9
    specz Paminta garbė 8
    Zoom Saulė sename kieme 8
    jozikas Šiaurės perlas 8
    Geex Gyvenimas danguje 8
    John Cezario pieštukas 8
    John Adresas 7
    jozikas Paskutinis * sniegas * 6
    GeeTONIS Koks tai miestas? 6
    GeeTONIS Nuotrauka jūsų desktop'ui 6
    jozikas Beveik pavasaris Šiauliuose ... 6
    auskariukas Miestas #2 5
    Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Mantaz
      auskariukas> O taip kaip suprast, juk kiekviena nuotrauka turi tikimybę gauti balą nuo 1-10 ir jei ji neverta 10, tuomet verta mažesnio balo, o nemažai nuotraukų man ir pasirodė nevertos aukšto balo

Štai čia mano balsavimų išklotinė
      Geex Xxiiii.. 10
      Geex Kylantis miestas 10
      jozikas Šv. PiP katedra 9
      specz Paminta garbė 8
      Zoom Saulė sename kieme 8
      jozikas Šiaurės perlas 8
      Geex Gyvenimas danguje 8
      John Cezario pieštukas 8
      John Adresas 7
      jozikas Paskutinis * sniegas * 6
      GeeTONIS Koks tai miestas? 6
      GeeTONIS Nuotrauka jūsų desktop'ui 6
      jozikas Beveik pavasaris Šiauliuose ... 6
      auskariukas Miestas #2 5
      Na apie ka as ir kalbu kad tavo balsai paskutiniu metu sukosi 5-8, o cia staigus pasikeitimas toks
      Man idomu ne tai, kaip balsavai paskutiniu metu, is ties man dzin tai... mane sudomino kitas... na kaip cia tau pasakius, na matai zmogus vertina viska is eiles prastai.... na kiekvienas turime savo nuomone.... pasiziuriu as permetu akimis klaidas ar geras vietas tu nuotrauku (tiek savo aisku), aisku padarai isvadas ir tiek....
      Ai kalbu jau per daug neaiskiai jauciu Va manoji nuotrauka, ji buvo priimta gerai (sio stiliaus), si taip pat po tavo 5-8 balu gavo 10, tad iskyla klausimas, ir susimastai..."tai publikai patinka".... o kas konkreciai traukia juos, ne del to, kad sukritikuoti tavo vertinima, o del to, kad daugiau ar maziau tureti nuotrauku savo kolekcijoje kurios turi keista publikos priprazinima pavadinkime

Comment

Kiekviena nuotrauka individuali, tad kiekvienai nuotraukai dedamas atskiras balas. Ši nuotrauka man padarė didelį įspūdį, ko nepadarė kitos, taigi daviau jai 10, kokių dar klausimų turi?
        Mano galerija Flickr'yje

Comment

10 be kalbu

Comment

Parašė Mantaz
            Kiekviena nuotrauka individuali, tad kiekvienai nuotraukai dedamas atskiras balas. Ši nuotrauka man padarė didelį įspūdį, ko nepadarė kitos, taigi daviau jai 10, kokių dar klausimų turi?

Tiek jau to is ties .....

Comment

Parašė auskariukas
              Kodel Siaip as nesakiau siuo klausimu savo nuomones, bet Neformalas pastebejo daug panasumu (ir nereiketo jo pulti dabar), ne tik pagal nuotraukos dydi. Fotografavimo taskas, labai panasus, turinys pakeistas, bei labai panasu mazai zemes, daug dangaus, na dar remelis gan panasus, vienu zodziu ai
              Nu jo, panašumų yra, bet, mano nuomone, plagijavimas yra visai kas kita Nuotraukos gal ir panašios (pirmu savo post'u tvirtindamas, kad tik dydis panašus, gal kiek pardėjau ), tačiau iki plagijavimo dar toli toli...

Comment

Dėkui visiem už balsus.

O kas dėl plagijavimo, kadangi net nežinau ką tiksliai atsakyt, tai geriau papasakosiu kaip ši nuotrauka atsirado. Šiaip aš valkiojausi aplinkui CUP'ą ir bandžiau kuo gražesnę NMC nuotrauką padaryt (buvo mėlynas dangus + juodi debesys kas man patiko), tuo metu atsisukau į kitą pusę ir pamačiau labai gražų mano akim vaizdelį (ypač gražiai man dangus atrodė), štai taip ir atsirado ši foto. Norėdamas geresnės kokybės (ypač todėl, kad naudojau jau digital zoom'ą) aš kamerą padėjau ant "kieto paviršiaus", dėlto teko nukirpti dalį apačios + dar nukirpau senus stalinistinius pastatus, kurie man visai nepatiko. Taip atsirado toks nuotraukos dydis. O rėmelį aš visur tokį patį dedu.

Na šiaip net nežinau.

Comment

Nesinervink, Geex. Čia tie kaltinimai plagijavimu yra visiškai nepagrįsti ir nereikia į juos kreipti dėmesio

O šiaip iš viso yra 4 kopijavimo pakopos
                  1. Adaptavimas (idėjų pritaikymas)
                  2. Imitavimas (idėjų ir kai kurių dalykų kopijavimas)
                  3. Klonavimas (1:1 su mažais pakeitimais)
                  4. Plagijavimas (1:1)
                  Mano galerija Flickr'yje

Comment

Auskariukas ,cia vienas dar uzstoja, o kiti tik puola

Cia mano nuomone ir jos nepakeisit, cia dar lolinasi, is viso kaip noriu taip vertinu, o jei nepatinka, nesikabinekit.
                    Alternative

Comment

Šiaip čia iš tavęs riekėtų daugiau argumentų, kodėl tu apkaltinai Geex plagijavimu. Juk tai rimtas ir įžeidžiantis kaltinimas
                      Mano galerija Flickr'yje

Comment

As jo nekaltinau,man tik atrodo si nuotrauka kaip nuplagijuota.ir tiek
                        Alternative

Comment

Nuotrauka nugaletoja

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Jegele sita nuotrauka su puikiu WOW efektu.
                            9.0

Comment

Working...
                            X