Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Saulė sename kieme
Collapse
X
-
Nemanau, kad buvo būtina daryt nuotrauką nespalvotą, ypač kai pabrėžiama, kad kiemas "saulėtas". Kompozicijos nukreipimas žemyn tarsi turėtų stengtis atkreipti į kažką dėmesį, bet dabar ir klausimas iškyla, ar tai grindinys, ar akmuo, o gal vamzdis
Šiaip nebloga nuotrauka, tad 8Mano galerija Flickr'yje
-
auskariukas
Labai jau primityvus kadras, pilkas ir niurokas, apie saule is dalies galima pasvajoti, nebent megina Saules vardu, ir ji zaidzia kazkur kieme toliau ..... Nors tas didelis ir i akis krintanti seselis per viduri, gal but ir pasako, kad ne apie mergina Saule turejai galvoje
Siaip zinant tai ka sugebi ir gali padaryti, galejai daug geriau aisku Tad vertininat deja tik septintuku as ja kilstelsiu
Comment
-
auskariukas
Parašė ZoomJei spalvos nieko nesako - verta jų atsisakyti. Čia jos nieko nesakė.
Comment
-
auskariukas
Parašė Zoomauskariuk, nebūtina viską tiesiogiai sutupdyti į kadrą, kad tai jame būtų. Įjunk fantaziją Man šis kadras kaip tik labai žaismingas ir pavasariškas. Išsirinkau jį dėl detalių, faktūrų ir šviesos žaismo.
Spalvų nebuvimas nediskutuotinas Priimate arba ne
Fantazija as turiu Cia tik siaip mano pastebejimai ir tiek, beto sakau kadras "pavasariskas", butent kad jis gali buti gali sakyti bet kurio metu laiku(kiek maziau vasara kada lapai, ir ziema kada yra sniego ir t.t.), tad ir tiek ir apie spalvas diskusija
Vienu zodziu, pasakiau tai ka pamaciau, ivertinau ir tiek, o mano vertinimas, kaip ir pats paminejai apie spalvas, nediskutuotinas, priimamas arba ne
Comment
-
10. Labai teisingai atlikta nuotrauka, visos proporcijos islaikytos puikiai, techniskai nepriekaistingas darbas... matosi kad matai ko nori ir samoningai priemi sprendimus. Taip pat sutinku spalvu atveju, speju kad bandei zaisti su monotonais ir sepia bet nesu tikras ar pasirinkai juodai balta ar tycia uzdejai lengva atspalvi nes juodai baltas balancas nesureguliuotas. Tikiu kad pats gerai zinai, bet vis delto priminsiu... juodziausiais taskas RGB 0:0:0 Patogiausia tokiam pavyzdziui naudoti HSB parimetrus kur juodas taskas butu H -nesvarbu, S -nesvarbu, B -100% ir sviesiausias taskas H -priklausomai nuo pasirinkto atspalvio, S -nedaugiau nei 1%, B -0%. Tavo juoda siuo metu tamsiai pilka. Del kompozicijos ir atstumas ir kampas pasirinktas teisingas, sviesos trikampis ir seselio trikampis teisingoje vietoje, nors galimas variantas akmeni paversti apatiniu kampu. ( Siaip pastebejau kad daug cia pateikiamu nuotrauku nera tinkamai apkarpytos, ) Dabar apie siuzeta... cia jau skonio reikalas, del to toks didelis pasidalinimas tarp tu kam patinka ir kam nepatinka. Kai kam gal paprasciausiai seni namai nepatinka. Man seni namai labai patinka (ypatingai Mantaz viesbutis, bet ten jau kitos problemos), o va Saule sename kieme nesuzavejo. Vertinu 10 bet uz atlikima ne uz siuzeta.Uoste laivas saugus
bet ne tam mes statom laivus
Comment
Comment