Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaurės perlas :D

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Šiaurės perlas :D

Paskutinė mano nuotrauka šiam mėnesiui, prašome vertinkite ir bukite kritiškais...
    20
    10
    25,00%
    5
    9
    30,00%
    6
    8
    35,00%
    7
    7
    5,00%
    1
    6
    0,00%
    0
    5
    0,00%
    0
    4
    0,00%
    0
    3
    0,00%
    0
    2
    0,00%
    0
    1
    5,00%
    1

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Na kokiam velnui ta logotipa beveik i viduri imetei?
    Vien jau uz tai, nuotrauka prarado gera vaizda....
    Siaip sumoje neblogai, tik man kazkaip juokingai atrodo tas bokstas paliktas spalvotas, lyg vaikiska gimtadienio kepuraite uzdeta ......

Kas liecia kadravima, neblogai, tik gatve su saligatviu galejai "nupjauti", geriau ziuretusi, pabandyk pats kad ir cia nuotrauka zemyn nustumpti kad nesimatytu ju.

Minusu kaip sakiau, siek tiek yra, tad 10 nera deja, uz besaiki/beskoninguma su logotipu kalciau 7-8, bet tiek jau to, lai buna 9.....

Comment

graziausia Joziko nuotrauka per visa istorija - 10.

Prie ruso man buvo geriau

Comment

beje, kiek Lietuvoje yra tu Sv. Petro ir Povilo katedru/baznyciu?

Comment

Paslepk ta logotipa kur nors kitur. Cia jis visai ne i tema. 9
          Nieko nesupratau, bet patiko :blabla:

Comment

10

Comment

Parašė auskariukas
              Na kokiam velnui ta logotipa beveik i viduri imetei?
              ....
              Kas liecia kadravima, neblogai, tik gatve su saligatviu galejai "nupjauti", geriau ziuretusi, pabandyk pats kad ir cia nuotrauka zemyn nustumpti kad nesimatytu ju.
              .....
              kas liecia logotipa tai jis man tikrai kai tik vietoje tada nekeisiu man jis ten kaskodel atrodo kad dar labiau isriskina boksta kuris ir yra visoje katedroje bent man graziausias

o del saligatvio tai sutinku delto ir pasalinau ir manau nuotrauka geriau dabar atrodo vnz Aciu uz pastebejimus

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Raudonas stogas minusas, logotipa galima ignoruoti ir traktuoti kaip laikina dalyka, uztat uzrasas apacioje 10balu, gryn smetonisku atviruciu stiliuje. nors sisip fot mano skoniui per saldi todel negaliu duoti nei 10 nei 9
                פוניקולאַר

Comment

Parašė jozikas
                  kas liecia logotipa tai jis man tikrai kai tik vietoje tada nekeisiu man jis ten kaskodel atrodo kad dar labiau isriskina boksta kuris ir yra visoje katedroje bent man graziausias

o del saligatvio tai sutinku delto ir pasalinau ir manau nuotrauka geriau dabar atrodo vnz Aciu uz pastebejimus

Prasom nera sunku gi
                  Bet va del logotipo ne vietoje, ateityje jei ka, bent nuo manes gali susilaukti mazesnio vertimo, nei jis butu jam skirtoje, ir tinkamoje vietoje

Comment

Ne ne ne Rausvas stogas visai nesiderina ir gerai čia kažkas pasakė, kad atrodo kaip gimtadieninė kepuraitė. Dangus irgi labai nenatūraliai tamsus, tad 8
                    Mano galerija Flickr'yje

Comment

labai grazi nuotrauka.. bet ta raudona virsune galejo irgi buti nespalvota, jei jau nuotrauka nespalvota darei, bet vistiek 10..

Comment

Keen really what's your problem ?

Comment

Parašė jozikas
                          Keen really what's your problem ?

ka?

Comment

Eilinį kart kuolą įkalė. Matyt reiks atimt teisę balsuot
                            Mano galerija Flickr'yje

Comment

Del baznycios stogo spalvotumo pasigincyciau - kaip tik labai grazu, kai atrinkta kazkokia detale ir isryskinta, juolab derinys juoda-raudona, labai graziai ziurisi. Tik gal tiek uz akiu kliuna (bent jau man), kad jei boksto stogas palitkas raudonas, kodel pvz ir likes paznycios stogas negalejo turetu siokio tokio raudonumo (net jei ir neryskaus)? Juk tai kaip ir bandra architekturos detale. Del logotipo vietos - man visai vaizdo negadina, o ir tas uzrasas apacioj - visai nebloga ideja. Siaip, nuotrauka tikrai labai gera. Simetrija, kontrastai, proporcijos, vaizko kampas.. 10. Taip ir toliau
                              Ka pasake dievas, kai sukure vyra? -Galiu ir geriau.. -Ir sukure moteri.. :beee: :D

Comment

Tikrai labai grazi nuotrauka. Man patinka issiskirianti stogo spalva. 9/10

Comment

Working...
                                X