Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Cezario pieštukas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Zbygnewas
    apie fotografija truputi ismanau, jeigu ka
    Na tad prasau siek tiek placiau, tikiuosi zinios apie fotografija nepasibaigs tuom kad pasakysi tik kad nuotrauku buna spalvotu buna ir nespalvotu....

Comment

Atsiprasau visu, vakar prisedau prie kompo su byski skaudancia galva, tai ir komentaras gavosi nekoks

vertindamas irgi truputi persistengiau - duodu 8

sitoj nuotraukoj noretusi, kad pagrindinis objektas daugiau "trauktu aki". dabar pagrindinis objektas tiesiog pasimeta fone. galbut reikejo kito rakurso, kito framingo?

Comment

As is anksto atsiprasau sios nuotraukos autoriaus bet tai viena blogiausiu Canary Wharf nuotrauku as esu mates. Beje jeigu apsisukus 180* kitame stiklinio tunelio gale yra Poplar koledzas ten tarp visu kitu yra labai geri fotografijos kursai, bent jau 97ais buvo geri. As tikrai neturiu jokio noro izeisti autoriaus tad pabandysiu pakomentuoti: nors grozis yra arbitrali savoka, yra keletas vizualiniu principu kuriems musu regejimas dazniausiai pasiduoda. As tikiuosi nera problematiska kad man anliskai bus lengviau issisakyti.
        There is a difference between 2 and 3 dimensions. We usually try to achieve 3 dimensional feel, otherwise a picture feels flat, and there is such a thing like a focal point ( it’s the place in the picture where our gaze is drawn to). Then there is an issue of framing that dictates certain proportions, compositions size, angle and so on. Then light- the right balance of bright and dark areas, very important in emphasising your focal point and setting mood and tone of a picture. And last but not least an artistic expression; things that are in or out of focus, light flashes, grain, exposure and many other smaller or bigger factors that make good picture great. Now coming back to your photograph of Canary Wharf I have to say you have made a typical armature’s pic. And it doesn’t mean you can’t make a great one, but it probably means you were not looking or thinking of the issues I’ve just mentioned above at the time. So, what’s wrong with your picture?
        1) framing. Your framing is too much centred for my liking for square objects and at the same time feels like we are missing the important bits, it feels plain, there is no sense of perspective.
        2) Your picture feels flat, there is no depth, it’s too dimensional, because you misinterpreted the lighting, and although you have clearly defined dark and light areas they can bore you to death. Maybe it was a wrong time of the day, the Sun is definitely at a wrong angle; you have no key light no back light, no single falling shadow, no sparkling light reflections of the glass.
        3)Focus. Considering that you might’ve had no choice but to use existing lighting conditions and the position you made your shot from, you could have used focus to create 3 dimensionality and sense of perspective
        I know this building very well and by looking at your picture I keep imagining what on that day it might have looked like, but as I said I have to imagine it. Try and imagine yourself; what if you took that picture at sunrise or dawn , maybe from the river side with a glimpse of a heavy shadow falling on other smaller buildings behind it, maybe with bright sunlight reflecting from a part of the building into your lens… Maybe many more maybes could’ve happened here and didn’t . That is why this picture nowhere near represents what Canary Wharf really is. Next time plan beforehand better.
        Uoste laivas saugus
        bet ne tam mes statom laivus

Comment

Sveikas atvykęs.

Tikriausiai gyveni Londone, įdomu būtų sužinoti kiek laiko
          Mano galerija Flickr'yje

Comment

Tiesa gyvenu Londone nuo 1996 metu, ganetinai ilgas laikas.
            Uoste laivas saugus

Comment

Parašė Retro
              Ne toks jau ir ilgas.....
              You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.

Comment

Parašė blitz
                Ne toks jau ir ilgas.....
                o pats kiek?

Prie ruso man buvo geriau

Comment

Parašė Retro
                  Tik tiek gyveni ten, o lietuviskai jau pamirsai kalbeti?

Comment

alonso tai va, jau nuo pat gimimo ne Lietuvelej gyvena, taciau taip lietuviskai duoda, kad maza nepasirodys

Comment

Alonso, aš Britanijoje jau keli metai ir angliškai kalbu ir rašau pakankamai taisyklingai ir laisvai, bet tai netrukdo man nei rašyti, nei kalbėti taisyklingai ir lietuviškai... Nesuprantu tų žmonių kurie ką tik atvažiavę ir dar normaliai neišmokę anglų kalbos pradeda lietuviškai kalbėti su milžiniškais akcentais ir visaip kitaip, švelniai tariant, išsidirbinėti. Tai manau yra ne kažkokių tai fizinių liežuvio savybių (kaip kartais yra bandoma pateikti), o kitokio (man nesuprantamo) mentaliteto rezultatas. Pvz. gerb. p. Adamkus pragyveno JAV daug ilgiau nei dešimt metų, bet tai nesutrukdė jam nepamiršti lietuvių kalbos net kai Lietuva buvo visiškai izoliuota ir tokie dalykai kaip internetas neegzistavo..... Šiais laikais nepamiršti kalbai yra sudarytos žymiai geresnės salygos, todėl tas jos užmiršimas ar nesugebėjimas ja rašyti atrodo gana keistai.

Beje, jei nepaslaptis - kur pats gimei?
                      You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.

Comment

Parašė blitz
                        Pvz. gerb. p. Adamkus pragyveno JAV daug ilgiau nei dešimt metų, bet tai nesutrukdė jam nepamiršti lietuvių kalbos net kai Lietuva buvo visiškai izoliuota ir tokie dalykai kaip internetas neegzistavo.....
                        Adamkus net angliskai su akcentu kalba

Comment

blitz, gimiau Lietuvoje, cia visai neseniai persikeliau

Comment

Parašė alonso
                            alonso tai va, jau nuo pat gimimo ne Lietuvelej gyvena, taciau taip lietuviskai duoda, kad maza nepasirodys

Comment

Parašė blitz
                              priimk mano kai kuriuos komentarus su sypsena

Comment

Niekada nepamirsau lietuviu kalbos ir manau kalbu lietuviskai dabar geriau nei kad lietuvoje gyvendamas (be rusicizmu ir teisingais kirciais) nors tai gali buti ir nepagrysta iliuzija. Tai tiesa kad siais laikas yra daug lengviau palaikyti rysi su lietuva: internetas, radijjas, spauda, o ir daugybe lietuviu gyvenanciu svetur, be abejoniu EU istojimas panaikino daugybe fiziniu ir psicholiginiu barjeru tai pat. Ir visgi sekanti sausi bus 10 metu Londone, tevai mire, nei telefonu, nei internetu su lietuva rysiu nepalaikau, nei vieno lietuvio draugu rate neturiu, o namie seimoje kalbame angliskai. Jums gali buti tai sunkiai suvokiama bet jus esate man mieli uzsienieciai su kuriais mane sieja kazkoks giminystes rysys kuriuo labai didziuojuosi. Lietuvoje buvau labai jaunas ir kitoks o cia as uzaugau ir subrendau, cia mano paziuros formavosi, mano skonis ugdesi, cia visi mano gyvenimo ivykiai ir planai klostesi, pazintys, draugai, iprociai, mokesciai, priesai, skolos, ligos ir visa kita. Dauguma dalyku pasaulyje yra zinoma globaliniai, sakykime mes skaiteme tas pacias knygas... filosofus, poetus, meninikus... tik mano raides visose knygose buvo angliskos, visos mintys ir idejos buvo angliskos. Jeigu labai pavargstu arba pasigeriu pradedu galvoti lietuviskai, bet sapnuoju angliskai... net skaiciuoju angliskai. Didziausia skirtuma jauciu kai reikia kalbeti apie dalykus kuriu lietuvoje nezinojau ir ismokau anglijoje. Sakykime turiu bakalauro laipsni Skaitmenineje grafikoje su video specializacija, bet apie kompiuterius, fotografija, televizija, kina man lietuviskai issisakyti labai sunku. Gyvenimas zinoma keiciasi, ka tik nusipirkome buta senamiestyje ir i Lietuva atvaziuosime daznai bet kolkas yra taip kaip yra. Tarp kitko nezinau ar cia tas pats Vaidas ar ne, bet galimas daiktas mes buvome susitike 1999 metais ziema.
                                Uoste laivas saugus

Comment

Tada viskas aišku
                                  Beje,
                                  Ir jei tau patogiau reikšti mintis angliškai, manau niekam tai problemų nesukels: daugelis aktyvių šio forumo dalyvių puikiai kalba angliškai ir aktyviai dalyvauja skyscrapercity.com diskusijose anglų kalba...

Comment

Parašė Retro
                                    Niekada nepamirsau lietuviu kalbos ir manau kalbu lietuviskai dabar geriau nei kad lietuvoje gyvendamas (be rusicizmu ir teisingais kirciais) nors tai gali buti ir nepagrysta iliuzija. Tai tiesa kad siais laikas yra daug lengviau palaikyti rysi su lietuva: internetas, radijjas, spauda, o ir daugybe lietuviu gyvenanciu svetur, be abejoniu EU istojimas panaikino daugybe fiziniu ir psicholiginiu barjeru tai pat. Ir visgi sekanti sausi bus 10 metu Londone, tevai mire, nei telefonu, nei internetu su lietuva rysiu nepalaikau, nei vieno lietuvio draugu rate neturiu, o namie seimoje kalbame angliskai. Jums gali buti tai sunkiai suvokiama bet jus esate man mieli uzsienieciai su kuriais mane sieja kazkoks giminystes rysys kuriuo labai didziuojuosi. Lietuvoje buvau labai jaunas ir kitoks o cia as uzaugau ir subrendau, cia mano paziuros formavosi, mano skonis ugdesi, cia visi mano gyvenimo ivykiai ir planai klostesi, pazintys, draugai, iprociai, mokesciai, priesai, skolos, ligos ir visa kita. Dauguma dalyku pasaulyje yra zinoma globaliniai, sakykime mes skaiteme tas pacias knygas... filosofus, poetus, meninikus... tik mano raides visose knygose buvo angliskos, visos mintys ir idejos buvo angliskos. Jeigu labai pavargstu arba pasigeriu pradedu galvoti lietuviskai, bet sapnuoju angliskai... net skaiciuoju angliskai. Didziausia skirtuma jauciu kai reikia kalbeti apie dalykus kuriu lietuvoje nezinojau ir ismokau anglijoje. Sakykime turiu bakalauro laipsni Skaitmenineje grafikoje su video specializacija, bet apie kompiuterius, fotografija, televizija, kina man lietuviskai issisakyti labai sunku. Gyvenimas zinoma keiciasi, ka tik nusipirkome buta senamiestyje ir i Lietuva atvaziuosime daznai bet kolkas yra taip kaip yra. Tarp kitko nezinau ar cia tas pats Vaidas ar ne, bet galimas daiktas mes buvome susitike 1999 metais ziema.

Matai, cia kaip kam
                                    As asmeniskai maciau kad rasei angliskai, ir zinai kas is mano puses buvo, tiesiog kol buvai parases lietuviskai skaiciau, angliskai neskaiciau, ne todel kad nesuprasciau, siaip moku gerai anglu, vokieciu ir lenku kalbas, bei gerai suprantu rusiskai, bet yra bet, as cia atejau lietuviskai bendrauti, ta ir darau, kelios issimtys, atsakiau lenku kalba i lenko rasytas zinutes, bet ne daugiau..... O su lietuviu, tiek sovietu laikais nebendravau rusiskai, nei dabartiniais laikais nebendrausiu angliskai ar kita kalba... Pats metas ismokti gimtaja kalba, jei aisku yra noras

Comment

O aš kalbai per daug didelės reikšmės neteikčiau... Tegu rašo žmonės kaip jiem patinka, kam reikės - tie supras...

Comment

Parašė blitz
                                        O aš kalbai per daug didelės reikšmės neteikčiau... Tegu rašo žmonės kaip jiem patinka, kam reikės - tie supras...

As irgi taip sakau, lai raso kaip nori, tik teisiog kaip sakiau as is savo puses, tokiu komentaru galima sakyti kaip ir nematau, gal tiksliau pavadinsiu, nenoriu as ju matyti, ir ju nematau
                                        Nesu LT patriotas, nevaikstau su LT veliavos zenkliuku ant krutines, bet man patinka lietuviu kalba, ir ja bendrauju....
                                        Beto kaip mano zmona is uzsienio, pragyvenus maziau nei 10 metu Lietuvoje, puikiai kalba lietuviskai, beto ne tik kalba o ir raso....

Ko nepasakyciau apie ruskius, gyvancius cia 50-60 metu, nesupranta lietuviskai nei bum bum, tokius tik susodinti i traukinius, ir kuo tuoliau nuo Lietuvos, lai dingsta rusijos gilumoje ......

Comment

Parašė auskariukas
                                          Nesu LT patriotas..

kaip suprast? nebutina vaikscioti su Lietuvos zenkliuku ant krutines bunant patriotu..net ir Lietuvoje nebutina gyventi.

Comment

Working...
                                          X