Hm, na dangoraižis ir tiek, nors kampas gražus... 8
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Cezario pieštukas
Collapse
X
-
..Grazus dangoraizis , bet tikrai nenuotrauka..
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
-
mano akimis ziurint kad ir technine puse nelabai zyba .... paprasciausiai eilinis vaizdelis, toki bet kuris turistas manau be vargo galetu padaryti tokia nuotrauka ... butu idomu isgirsti ka pats John galvoja apie sia savo nuotrauka ir kaip jis ja vertintu , nors gal ir subjektyviai bet vistiek ..
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
auskariukas
-
Matai, dauguma čia (ir SSC) balsuoja atsižvelgiant į patinka / nepatinka, o tik keletas žiūri į atlikimo kokybę ar kažką kita. Daugybė mano nuotraukų taip pat nusmigo žemyn, bet dėl to tik stengiuosi įžvelgti, kas buvo blogai padaryta, kodėl nuotrauka pasirodė neįdomi ir pan.
Be abejo sutinku, kad tokie balsuotojai turėtų pagrįsti savo balsą, o jei nepagrindžia, mes tokius balsus paprasčiausiai šalinameMano galerija Flickr'yje
Comment
-
auskariukas
^ Bendrai
Nuotrauka yra puiki Ne kurie vertinimo kriterijai zemu balu, tiesiog absurdiskai atrodo
Tikrai butu saunu jei pasisakytu, tie kurie ivertino zemu sia nuotrauka placiai ir issamiai (atlikimo pliusai-minusai, gerai/klaidos kompozicijoje, technine dalis ir t.t.), o ne taip kad "a la nepatinka"
Comment
-
Parašė JohnAha, butent tai as ir turejau omeny, kad vertinama patinka/nepatinka, o ne technine puse. Todel sunku is anksto zinoti, kam kas patiks ar nepatiks.
As ir jai vertinu, tai del to kad ji man patiko ar nepatiko, o apie tuos techninius dalykus nenusimanau ne velnio Jai foto man atrodo grazi, tai grazi, jai ne - atitinkamas ir balas. Bet zmonem nereiketu savo nuomones ipirsineti kad si ta foto yra olialia.
O kad sunku zinoti kas kam patiks, o kam ne, tai galiu pasakyti kad cia pagrindinis marketingo klausimas, i kuri atsakymo paprasciausiai nera
Comment
-
[Be abejo sutinku, kad tokie balsuotojai turėtų pagrįsti savo balsą, o jei nepagrindžia, mes tokius balsus paprasčiausiai šaliname [/QUOTE]
marazmus cia sneki Mantaz'ai noriu pagrindziu savo balsavima noriu - ne, jei turiu nika vadinasi jis turi teise balsuoti, arba padaryk papildoma juostele prie balsavimo lenteles, kurios neuzpildzius nebutu uzskaitomas balsas. o tai kazka nori ismeti kazko ne. Nors sis atsakymas turejo buti kitame skyriuje, bet pats pradejaiפוניקולאַר
Comment
-
Jau buvo toks veikėjas (vardo neminėsiu), kuris vienom nuotraukom dešimtukus, o kitom kuolus sumėtė ir niekuom nepagrindė. Aišku jis buvo įspėtas, tačiau tokie balsai sugadina visą nuotraukų eilę (statistikoje tai vadinama anomalijomis) ir jie turi būti pašalinti, nes turi būti atsižvelgiama, kaip dauguma balsavo, o ne kaip kažkas tyčia ar netyčia paima ir nepatikusią nuotrauką nusmugdo.
Jei nesiimtumėm priemonių, tokie balsuotojai turėtš daugiausiai galios, o fotografams nebebūtų noro ką nors siųst, o geriausias vaistas prieš tokius - nuomonės pagrindimasMano galerija Flickr'yje
Comment
-
auskariukas
Parašė DzipasAs ir jai vertinu, tai del to kad ji man patiko ar nepatiko, o apie tuos techninius dalykus nenusimanau ne velnio Jai foto man atrodo grazi, tai grazi, jai ne - atitinkamas ir balas. Bet zmonem nereiketu savo nuomones ipirsineti kad si ta foto yra olialia.
O kad sunku zinoti kas kam patiks, o kam ne, tai galiu pasakyti kad cia pagrindinis marketingo klausimas, i kuri atsakymo paprasciausiai nera
Matai, daugiau maziau visi vertindami susidaro nuomone patiko ar ne. Bet yra bet, yra tokiu vertintoju, kurie fotoaparato rankoje nera laike, ir neturi zalio supratimo, kaip atliekama, ju begaline vaizduote duoda kazkoki nesuprantama pasitikejima, kad butent jis padarytu geriau, nuostabiau ir t.t. Bet finale gaunasi, kad tas vertintojas, padaro tik niekuti nulio verta, kuri bet kuris turintis foto aparata zmogus, tiesiog panaudoja labai kilniam reikalui, tiksliau pasiuncia i atitinkama vieta:
Recycle Bin
Comment
-
7,5 = 8
kas man nelabai patinka, tai sonuose 'nukirsti' pastatai, kuriu matome tik pacius krastelius. Noretusi matyti daugiau(jei ne, tada visai nereikia).
o kalbant apie pati Cezario piestuka-pastata, tai is tolo jis man atrodo netgi labai gerai(tikrai geriau nei kiti CW pastatai), bet is arti man labai jau nepatinka to pastato fasadas.
Comment
-
blyn susinervinau, duodu 6 uz sita nuotrauka. atlikimo kokybe tikrai gera, kompozicija irgi ok.
bet fotografija nera vien tik taisykliu rinkinys kur viska pagal jas padares gali galvoti, kad padarei gera fotografoja.
pvz. jeigu kompozitorius sukurs visiska g**** pagal visas taisykles (dermes ir t.t.) tai bus geras kurinys?
apie fotografija truputi ismanau, jeigu ka
Comment
Comment