Trukumai mano akimis (nesuprantu kaip kiti ju nemato ir kaip jiems gali patikti si nuotrauka):
1) nuotraukos kokybe prasta, vaizdas susiliejas
2) truksta riskumo tamsus bendras vaizdas
3) balandis cia nesipaiso nes yra neriskus ir per daug menkas objektas
pliusai:
grazi muzu dangaus ir pastato kompozicija , daugiau kaip ir nieko ... nieko mitologinio ar kaskokio zenklo as neizvelgiu ...
Parašė alonso
kas cia 7 ipyle?
nematau nevieno, kuris bent viena trukuma sitoje nuotraukoje pastebetu.
nea ipyle o ivertino taip kaip atrodo turetu ta nuotrauka but ivertinta ... skamba panaziai kaip "imkime pagaliuka ir uzmuskime ziduka" nes jis dave mazesni vertinima nei visi kiti kiekvienas turi turet savo nuomone , ir nemanau kad ivertinus ir neissakius ka manai apie nuotrauka butinai reiskia tai kad tai buvo padaryta speciailiai kad "igelti" ar sumenkiti nuotraukos vertinima tik delto kad tarkime nepatinka nuotraukos autorius, miestas ir panasiai ...
trumpai tariant nuotrauka atrodo vidutine .. ir labai pyktintis ir reiksti savo nepatenkinima kad kito nuomone nesutapo su bendra NEVERTA
Jis nera mazas ivertinimas visai padorus ir nuo kitu skiriasi tik dviem balais .. visai kitas reikalas jei buciau daves 4 ir zemiau tada manau tureciau pasiiaiskinti ...
Viskas labai grazu ir tttt. bet man zinokit, tas s...(kazkas sakom kad tai balandis), visiskai nesipaiso prie aiskiu ir ryskiu formu, nius nors jus man ka, nesipaiso. 9/10. Geras taskas rastas fotografavimui.
Comment