Na čia jau mūsų požiūriai skiriasi. Su dangoraižiais tai čia jau visai kas kita, nes galiam pasirinkt įvairius kampus ir šiaip daugiau žaist. O su šiuo piešiniu galimas tik vienas fotografavimo kampas, tad net nereikia sukt galvos, kaip paimt, kad meniškiau atrodytų. Tad šią nuotrauką galima tiesiog vertinti kaip piešinio reprodukciją
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Vaikams
Collapse
X
-
Leiskimes i fantazija : jeigu tarkime pro ta siena kur nupaiseliotas tas "paveikslas" praskristu balandis, ir tuo metu as padaryciau nuotrauka su balandziu ir siena veinoje kompozicijoje, tai tada tikriausiai butu didelis mano indelis i nuotrauka idetas ir balas butu didesnis ar visdelto nea ?
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
auskariukas
Parašė MantazNa čia jau mūsų požiūriai skiriasi. Su dangoraižiais tai čia jau visai kas kita, nes galiam pasirinkt įvairius kampus ir šiaip daugiau žaist. O su šiuo piešiniu galimas tik vienas fotografavimo kampas, tad net nereikia sukt galvos, kaip paimt, kad meniškiau atrodytų. Tad šią nuotrauką galima tiesiog vertinti kaip piešinio reprodukciją
Bet ir siena su piesiniu kazkiek panasu, gi ten esanti vaizda taip pat reikia moketi perteikti ziurovui, is vieno ar kito kampo, apsvietimas ir t.t... pvz as buvau fotkines siena, kurioje semiesciu eina vienuolis, tai ieskojau tokio kampo, kad nuotraukoje atrodytu lyg realus vaizdas, nuotrauka lyg nefotografuota, bet piesta atrodytu
Comment
-
sitai nereikejo, bet is esmes tai galima prisigalvot ir sudetingesniu siuos nuotraukos darymo keliu .. ir siaip daugelis manau nuotrauku is sio konkurso atsitiktinai padarytos tai yra darant kruva nuotrauku vos paspaudus mygtuka ir daug negalvojant paskiau is visu ju atrenkant graziausia .. tai aisq taikoma nevisiems , bet manau daugelis per daug galvos nesuka del kampu ar kompoziciju ir panasiu dalyku ... tokia mano nuomone
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
auskariukas
Parašė MantazTas vienuolis tikras ar pieštas, nesuprantu Jei tikras, tai čia visai kitas atvejis Bet pripažink, jog šiai nuotraukai padaryt daug pastangų dėl kampų ir apšvietimo nereikia
Piestas vienuolis, viskas piesta
Siaip prie gero darbo visur pastangu reikia, kaip minejau nelabai as fotkinu piesinius, ne mano sritis kuri man labai patinktu, bet yra bet
Kaip ir "eilines" fotkes gi, kuriu tiesiog turi kiekvienas, kuriam visai dzin kampai ar apsvietimai, issitrauke fotika, pyks i kaire.... pyks i desine ir viskas (darbo ten taip pat kaip fotografo labai mazai)
Comment
-
nu man ir laiko nebuvo daugiausiai zaisti prie sitos nuotraukos nes nuotrauka daryta per susutikima kaune ir taip atsilikau darydamas ta nuotrauka ir teko stovet su Vaidu prie svesaforo kitoje gatves puseje kaip varskeliui
Comment
Comment