Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šalia miesto sodo

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Šalia miesto sodo

18
    10
    33,33%
    6
    9
    11,11%
    2
    8
    11,11%
    2
    7
    33,33%
    6
    6
    5,56%
    1
    5
    5,56%
    1
    4
    0,00%
    0
    3
    0,00%
    0
    2
    0,00%
    0
    1
    0,00%
    0

Jozikas butu labai smagu isgirsti tavo vertinimo "7" platesnius paaiskinimus

Tuo paciu laukiami visu vertintoju komentarai, nepatingekit parasyti

Comment

Nu 7 nes (isvardinsiu trukumus) per daug tamsi nuotrauka medzio seselis net krenta ant pagrindinio akcento ir pats bendras vaizdas nera ispudingas ;/ vienu zodziu as manau kad sita nuotrauka verta 7 ne daugiau

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

nuotraukos atlikimo kokybe idiali bet mano nuomone jei toki vaizda fotkini tai reikia pasistenkti fotografuoti is pacio centro ir siektiek fotika laikyt tiesiau, nes visa foto siektiek pasvirus i viena sona
        9/10

Comment

dvigubai blogesne nei "sveciu..". Nera vaizdo, kazkokios durys ir sietynas visuj. Nekas jie pirma 10, tai si 10/2....5

Comment

Parašė jozikas
            Nu 7 nes (isvardinsiu trukumus) per daug tamsi nuotrauka medzio seselis net krenta ant pagrindinio akcento ir pats bendras vaizdas nera ispudingas ;/ vienu zodziu as manau kad sita nuotrauka verta 7 ne daugiau
            aisku supratau tave aciu

Comment

Parašė tomito
              nuotraukos atlikimo kokybe idiali bet mano nuomone jei toki vaizda fotkini tai reikia pasistenkti fotografuoti is pacio centro ir siektiek fotika laikyt tiesiau, nes visa foto siektiek pasvirus i viena sona
              9/10
              Centruoti labai nenorejau, beto kita versija sios nuotraukos, tiksliau visa teatras taip darytas, kad duris centre

O fotika tiesiai stovejo, nes fotografuota su stovu, bet deja ta karta gal pritruko tikslumo

Comment

Parašė brixton
                dvigubai blogesne nei "sveciu..". Nera vaizdo, kazkokios durys ir sietynas visuj. Nekas jie pirma 10, tai si 10/2....5

Labai idomus vertinimas aciu
                O del ko idomus, kad lygini su kitu darbu, tokiu atveju reiketu lyginti su visais mana darbais

Comment

Nesubalansuota, tiesmuka ir tiesiog neįdomu - juk gali daug geriau.
                  - Zoom -

Comment

Tai, kad apšvietimas netolygus, be to medžio šešėlis taip pat maišosi. Tik 7-as
                    Mano galerija Flickr'yje

Comment

Working...
                    X