Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Panemunės pilis
Collapse
X
-
Parašė alonsonegalejai galima tos melynos spalvos panaikinti su photoshopu?
kompozicija neiscentruota.
taciau mintis grazi. 7
beje, Mantai, maniau, kad pats autorius sau negali skirti ivertinimo?
Mėlyna spalva man patiko, nes yra šalta ir priešprieša saulėlydžio šiltai spalvai. Centravimas irgi nepasirodė tinkama išeitis, bet dėkui už kritikąMano galerija Flickr'yje
Comment
-
Hm.. Labai jau tamsus vaizdas.. Nuotraukos pavadinimas "Panemunes pilis", o vietoj tos pilies tamsus, be ryskiu konturu objektas :/ Siaip temstant aisku, to ryskumo daugiau ir nelabai ispausi, bet.. Gal pvz reikejo kiek anksciau fotografuot, kol saulute taip nepasislepe Ir siaip, tas dominuojantis melinumas is tikruju labai jau saltas.. Brr.. O del neiscentravimo, jau sutinku - taip atsiranda vieta melynu tonu priespriesai.
Is esmes, sakyciau ideja gera, fotografavimo kampas ir visa kita - geri, tiesiog reikejo uztaikyt kita akimirkaKa pasake dievas, kai sukure vyra? -Galiu ir geriau.. -Ir sukure moteri.. :beee: :D
Comment
-
vasara teko po ta pili klaidzioti ir i boksta pabarotis (nors ziauriai aukscio bijau) o kas liecia nuotrauka tai jin man per tamsi ir persiliejusi su tamsa per daug ... del saltumo .. tai jau kiek galima jau ziema vercia noriu vasaros
aij beja uz nuotrauka 5
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė MantazHm, man net pilies langai puikiai matosi, čia gal tavo monitorius patamsintas? Beje, tai tikrai Panemunės pilis, toks jos pavadinimasKa pasake dievas, kai sukure vyra? -Galiu ir geriau.. -Ir sukure moteri.. :beee: :D
Comment
-
auskariukas
Tamsokas vaizdas, ypac prie pavadinimo "Panemunes pilis", ji vis tik kai pagrindinis akcentas, o realiai randasi antrame plane.
Beto techniskai prastai, sniegas melynas, reiskiasi baltumo balansas nusigrybavo i pievas....
Comment
Comment