Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Hotel Ibiz
Collapse
X
-
Ojojoj, kokia netvarkinga nuotrauka. Nelabai aišku, ką čia norėta pavaizduoti, kompozicija nevykusi ir vaizdas kreivokas, be to ir pats fotografavimas su blykste turėtų būt pakeistas į naktinio fotografavimo režimą (tam reikalingas trikojis). Dar neaišku, iš kur tie drėgmės lašeliai apsišvietę. Bendroje sumoje deja tik 2Mano galerija Flickr'yje
-
auskariukas
Parašė MantazOjojoj, kokia netvarkinga nuotrauka. Nelabai aišku, ką čia norėta pavaizduoti, kompozicija nevykusi ir vaizdas kreivokas, be to ir pats fotografavimas su blykste turėtų būt pakeistas į naktinio fotografavimo režimą (tam reikalingas trikojis). Dar neaišku, iš kur tie drėgmės lašeliai apsišvietę. Bendroje sumoje deja tik 2
Beje tie "dregmes laseliai" greiciausiai apsviestos blicko dulkes ore, kurios pasimato fotografuojant nakti su blicu, arba kazkokie triuksmai....
Nevertinu balais sios nutraukos
Comment
-
cia sutinku su bendra nuomone duociau 2 bet biski pakelsiu del nuo masinu atsispindinciu nemeriu man gerai ziuris vienintelis nuotraukos pliusas vnz 3
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
Comment