Prašau vertinti nuotrauką, o ne nufotografuotą vietą. Beje, tai Klaipėdoje
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
2x02: Graudus vaizdelis
Collapse
X
-
mano akimis ziurint, i nuotraukos ivertinima ieina ir pacios vietos isvaizda. kompozicija nera bloga, spalvose siek tiek per daug raudonos..vis delto pati vieta viska gadina, tad daugiau 8 nesinori rasyti
tuoj koks edgaex uzsisoks, kad jo miesto ivaizdi gadini
EDIT:na uz kases stova plius vienas balas
Comment
-
Geto 10
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
auskariukas
Parašė MantazPrašau vertinti nuotrauką, o ne nufotografuotą vietą. Beje, tai Klaipėdoje
Ar vis tik nori kad butu ivertintas vaizdas nuotraukoje?
Comment
-
Parašė auskariukasPacia nuotrauka, ka noretum kad ivertinciau? Kompozicija, nuotraukos kokybe, spalvas?
Ar vis tik nori kad butu ivertintas vaizdas nuotraukoje?Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
auskariukas
Parašė MantazPrašiau, kad nufotografuota vieta vertinimui įtakos neturėtų. Tačiau tavo laisvė rinktis, kaip tu tai vertini
Pati nuotrauka, toks jausmas, kad paturejo biski redagavimo su PC ale "blur'as" lengvas, tuo paciu efektas sukelia kad "astrumas" sumazintas
Is tikro, vieta nera grazi jei ziurinti i nuotrauka, ir toks skystas gaunasi
Comment
-
Parašė auskariukasMatai, as nuotrauka vertinu ka matau joje, o vertinimas labai priklauso kaip as matau ta vaizda, kokybes prasme
Pati nuotrauka, toks jausmas, kad paturejo biski redagavimo su PC ale "blur'as" lengvas, tuo paciu efektas sukelia kad "astrumas" sumazintas
Is tikro, vieta nera grazi jei ziurinti i nuotrauka, ir toks skystas gaunasi
Nuotrauka šiek tiek redaguota: pašaltintos spalvos ir lengvai kontrastuota.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
auskariukas
Parašė MantazTai tada vertink, kaip tau patogiau
Nuotrauka šiek tiek redaguota: pašaltintos spalvos ir lengvai kontrastuota.
Anksciau zinuteje, nepabaigiau minties sakydamas Turejau galvoje, kad jei nuotraukoje vaizdas nelabai viliojantis, tai mano vertinimas labai jau skystas gaunasi
Tiek to uztenka diskusiju, statau 9 ir kalbos baigtos
Comment
-
auskariukas
Comment
Comment