Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

1x08: Dangoraižis

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

1x08: Dangoraižis

Vilniaus savivaldybė, 2004 gegužė
    17
    10
    23,53%
    4
    9
    47,06%
    8
    8
    23,53%
    4
    7
    5,88%
    1
    6
    0,00%
    0
    5
    0,00%
    0
    4
    0,00%
    0
    3
    0,00%
    0
    2
    0,00%
    0
    1
    0,00%
    0
    Mano galerija Flickr'yje

9,tas atshvaitas kiek gadina vaizda.hmm hm jie nezhada tu gelychiu kada nors nuimt?

Comment

Ar man vaidenasi, ar jau bandei laimę su šita nuotrauka? Nors tai gabūt vis tik buvo SkyscraperCity konkurse

Anyway, mano nuomone, tai geriausia tavo daryta nutorauka, su kuria dalyvavai konkurse, ir jei ne tas dėmesį blaškantis saulės atspindys, būtų tikrai 10.

O dabar 9

Comment

Taip, tai buvo SSC konkurso antros vietos laimėtoja, o čia dar jos nedėjau

Dėl saulės atspindžio, tai ir man jis trugdo, tik galvoju, kad jei saulė kitu kampu šviestų, nebūtų išėjęs toks atspindus stiklas
        Mano galerija Flickr'yje

Comment

tos "gelytes" darko vaizda (aisku, fotografuojant ju nenuimsi). Gal per daug atspindziu. 8/10

Comment

9/10

Beje, kodel taip nevykusiai resize'inta?
            @Mantaz: Jei gali idek originalaus formato nuotrauka.

Comment

Parašė Edd
              9/10

Beje, kodel taip nevykusiai resize'inta?
              @Mantaz: Jei gali idek originalaus formato nuotrauka.
              Hemm, kodėl nevykusiai? Originalaus formato - 1600x1200, tad gal geriau aš tau ją paštų atsiųsčiau, tinka?
              Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Mantaz
                Originalaus formato - 1600x1200, tad gal geriau aš tau ją paštų atsiųsčiau, tinka?

Comment

na, man nuotrauka tiesiog patinka
                  10

Comment

Hm As galvojau, kad cia resizinimo problema, bet pasirodo ir originalioj nuotraukoj tas pats. As turiu omeny sitas pilkas "iskraipytas" linijas:

Comment

Parašė Edd
                      Hm As galvojau, kad cia resizinimo problema, bet pasirodo ir originalioj nuotraukoj tas pats. As turiu omeny sitas pilkas "iskraipytas" linijas:
                      o kaip resizinti, kad neisskraipytu?

Comment

Parašė liutass
                        Parašė Edd
                        o kaip resizinti, kad neisskraipytu?
                        Jeigu Mantas man tikrai originalia nuotrauka atsiunte, tai ten jau nieko nepadarysi, nes ten is karto nufotografavus buvo tokios linijos. Nebent su photoshop'u kazka bandyti.
                        Del tavo nuotrauku as irgi turiu itarimu. Jei gali idek kur nors savo sios nuotraukos originala: http://img91.exs.cx/img91/4108/b2l3nak1.jpg
                        As pastebejau, kad prie visokiu liniju tavo nuotraukose yra tokiu taskiuku ir pan., kas irgi gali atsirasti del resizinimo. Tai priklauso nuo programos su kuria resizinama ir pasirinkto algoritmo (jeigu leidziama pasirinkti). Nors gal ir originalioj nuotraukoj tas pats? Vienu zodziu idek originalia nuotrauka ir as paziuresiu.

Comment

^ Cia buvau as. Beje Mantai, tu tikrai atsiuntei man originalia nuotrauka, tiesiai is fotoaparato? Nes kazkaip keista, kad pats fotoaparatas taip iskraipo vaizda - man tokiu efektu nesigauna.

Comment

/\' Gal tikrai reikia svečiams uždrausti rašyti nes edd'as jau pastoviai pamiršta prisiloginti

Comment

Parašė Edd
                              ^ Cia buvau as. Beje Mantai, tu tikrai atsiuntei man originalia nuotrauka, tiesiai is fotoaparato? Nes kazkaip keista, kad pats fotoaparatas taip iskraipo vaizda - man tokiu efektu nesigauna.
                              Taip, tai buvo originali nuotrauka. Beje nepamenu, kokia buvo mano aštrumo nuostata, tad galbūt tas paveikė

TAISIAU> Vaidai, ką sakei, nelabai supratau
                              Mano galerija Flickr'yje

Comment

@Vaidai: Kas ten toks vis pamirsta prisijungti?

Comment

Parašė John
                                  Taskeliai atsiranda del korekciju ir per mazos kokybes. Liutass berods kazkada minejo, ka apdoroja nuotraukas su ACDsee funkcija "despeckle". Sito as niekad nedarau, nes tai tik sugadina nuotrauka. Norint pasalinti "triuksma" geriausiai tinka "NeatImage" programele, o visus resize ir sharpening geriausia daryti su Photoshopu. Photoshope, be kita ko, galima ir pamatyti kaip pasikeis nuotraukos kokybe pries ja issaugant atitinkamu formatu ir kokybes lygiu (reikia issaugoti "save for web" ir ten reguliuoti visus kokybes parametrus).
                                  gaila, bet "po sluzhbe" nepriklauso tokios programos kaips photoshop ir kitos, negalima instaliuotis i kompa, tai teks naudotis ACDSee ir toliau :-(

Comment

Tai kad yra nemokamu programu. Pvz. as resizinu su "JPEG Resizer 2.1", kuri nemokamai galima atsisiusti is cia: http://www.virtualzone.de/files/?product=resizer

Jeigu is karto gerai fotografuoji photoshopo nereikia.

Comment

Cia skonio reikalas ir jis negali "klysti". Man labiau patinka nuotraukos kuo artimesnes realybei. Kitiems labiau patinka nuotraukos su paryskintom spalvom, kontrastu, perspektyvos "korekcija", paaukstintais dangoraiziais, paryskaintais/isblukintais objektais (pvz. isblukintas komiblokas ) ir t.t.

Pavyzdziui, cia yra originali nuotrauka: http://img51.exs.cx/img51/8922/IMG_6550.jpg

O cia yra tokia, kuri patiktu John'ui
                                      http://img148.exs.cx/img148/1456/img65503ph.jpg

Nors siaip sutinku, kad kai kuriais atvejais photoshopas reikalingas. Bet del tokiu dalyku kaip perspective corection ar is viso kazkokios transformacijos ir pan., mano manymu tai iskraipo realu vaizda. Juk mes ne reklamas ar pan. kuriam.

Comment

Parašė Edd
                                        Tai kad yra nemokamu programu. Pvz. as resizinu su "JPEG Resizer 2.1", kuri nemokamai galima atsisiusti is cia: http://www.virtualzone.de/files/?product=resizer
                                        Aciu, pabandysiu

Comment

Working...
                                        X