Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

1x03: NMC 2003

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

1x03: NMC 2003

2
    10
    50,00%
    1
    9
    0,00%
    0
    8
    50,00%
    1
    7
    0,00%
    0
    6
    0,00%
    0
    5
    0,00%
    0
    4
    0,00%
    0
    3
    0,00%
    0
    2
    0,00%
    0
    1
    0,00%
    0

Daviau 8, bet galima duot ir mažiau. Šiaip reikėjo nukirpt tą apatinę dalį, kad matytųsi tik sznipiszkių stogai
    Mano galerija Flickr'yje

Comment

as daviau 10 nes man sita photo patinka nes kaskaip vilnius sitoje photo nevilniskai atrodo visur toks rukas atrodo kaip dulkes dar kaminai kaskaip atrodo kaip koks pramones rajonas ir labai taip sakant kraupiai , delto 10 nes pagaudas toks kraupokas kadras kasko primenantis pokarini miesto atstatyma liux

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

beto neveltui tikriausiai sita nuotrauka yra siandieninis forumo LOGO

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Parašė jozikas
          beto neveltui tikriausiai sita nuotrauka yra siandieninis forumo LOGO
          Ačiū
          Fotografuojant prieš saulę 3 iš 5 nuotraukos išmetamos, 1 gali pats pažiūrėti, o 1 gali ir kitiems parodyti.

Comment

Parašė jozikas
            sita nuotrauka yra siandieninis forumo LOGO
            Iš pradžių apsidžiaugiau, o paskui supratau, kad nelygios konkurencinės sąlygos.

Prašau anuliuoti taškus, bet palikti logo bent iki vakaro (pagal Manto pasiūlymą foto tikrai gražesnė...)

Comment

Parašė Romas
              Parašė jozikas
              sita nuotrauka yra siandieninis forumo LOGO
              Iš pradžių apsidžiaugiau, o paskui supratau, kad nelygios konkurencinės sąlygos.

Prašau anuliuoti taškus, bet palikti logo bent iki vakaro (pagal Manto pasiūlymą foto tikrai gražesnė...)
              Anuliuoti taškus, gal juokauji? Logo automatiškai keičiasi ties vidurnakčiu
              Mano galerija Flickr'yje

Comment

anuoliuoti taskus no way man sita photo viena is labiausiai pavikusiu si menesi

Comment

Working...
                X