Ragelių Švč. Mergelės Marijos bažnyčia
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[†] Rokiškio r. bažnyčios
Collapse
X
-
Ačiū. Šiaip tai aš Juodupėj gimęs. Tiesa, tik nepilnus metus buvau jos pilietis. Bet ryšiai liko . Motinos parapija buvo pradžioj Onuškio, vėliau Juodupės, tėvo - Lukštų. Puikiai prisimenu "prancinkulius". Latvijos trikampyje Aknysta-Jekabpils-Subate net gidu galėčiau pabūti. O Rokiškio dar bus...
Comment
-
Velniakalnio koplyčios
Velniakalnis yra sakraliniu požiūriu įdomi Rokiškio priemesčio dalis. Šioje vietoje buvo sumanyta įrengti Kalvarijų koplyčias. Jos pradėtos statyti 1864 m., architektas G. Verneris. Sumanymas nebuvo įgyvendintas, laikui bėgant pasikeitė ir pati vieta. Tačiau viena koplyčia buvo baigta statyti. Jos altoriuje galime išvysti Marijos statulą
Nuo savęs:
Sovietmečiu čia buvo auto/motokroso trasa. Dėl oro ir laiko stokos nepavyko prieiti arčiau. Šnekama, kad nuo dvaro iki bažnyčios ir iki Velniakalnio yra iškasti tuneliai.
Paskutinis taisė Almis; 2010.12.07, 17:51.
Comment
-
Pritariu Romui, trūksta tik vienos bažnyčios kuri yra Duokiškyje, o ir aš pats visas aplankiau išskyrus Duokiškio kažkaip nepavyksta ten nusigauti.Lithuanian Top 5 tallest buildings
1. Europa Tower 126 m. 33 f.
2. Pilsotas 112 m. 34 f.
3. Arfa 100 m. 29 f.
4. Helios City Tower A 96 m. 27 f.
5. Europe Square Apartments 95 m. 27 f.
Comment
-
Vėl apsilankiau Rokiškio rajone. Bažnyčios bus ne naujiena, bet jų dar nebuvau fotografavęs. Nuotraukų gavosi daug, bet pagal mane šios bažnyčios to kiekio vertos.
Gaila tik, kad į Duokiškį nepavyko nuvykt...
2009 05 21
Panemunio Švč. Trejybės bažnyčia
Turbūt klebonija
Paskutinis taisė Almis; 2010.12.07, 17:57.
Comment
-
Saunuolis Almi, bet kazkaip Onuski pravaziavai, ten gi visai salia Cedasu buvo. Ten ir dvaro liekanos ir gana idomi medine baznycia, turbut pravaziavai.Lithuanian Top 5 tallest buildings
1. Europa Tower 126 m. 33 f.
2. Pilsotas 112 m. 34 f.
3. Arfa 100 m. 29 f.
4. Helios City Tower A 96 m. 27 f.
5. Europe Square Apartments 95 m. 27 f.
Comment
Comment