Apie 1976 metais pradėtas Pergalės krantinės platinimas.Statomas tunelis komunikacijoms.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Kaunas sovietmečiu
Collapse
X
-
Parašė Sigitukaz Rodyti pranešimąVienas prasčiausių infrastruktūros projektų sovietmečiu, bent jau mano nuomone. Infrastruktūra gal ir pagerėjo, bet gaila Nemuno.
Comment
-
[QUOTE=Ramūnas kns;608906]Keletas nuotraukų iš sovietinių laikų. 1950 m. Savanorių pr./Saulės gimnazija/ Trofėjinis vokiškas autobusas.
Atvaizdas
Jeigu neklystu, tai - ne vokiškas trofėjinis autobusas, o vienas pirmųjų pokarinių "lietuviškų" autobusų L-1, kuriuos surinkinėjo Kauno autoremonto gamykloje.
Comment
-
Parašė Sigitukaz Rodyti pranešimąVienas prasčiausių infrastruktūros projektų sovietmečiu, bent jau mano nuomone. Infrastruktūra gal ir pagerėjo, bet gaila Nemuno.
Comment
-
Parašė disident Rodyti pranešimąTai kad prieš kelis metus analogiškas projektas įvykdytas kitoje Nemuno pusėje - naujoji Marvelės gatvė.Paskutinis taisė Čikupakas; 2012.01.01, 23:05.
Comment
-
Parašė auris19 Rodyti pranešimąBet gi būtų grynas vargas nusigauti iki aleksoto iš centro piko valandomis.Jau su tuometiniu srautu kilo problemos, dėl to ir paplatinoPaskutinis taisė Čikupakas; 2012.01.02, 00:07.
Comment
-
Iš atvirukų rinkinio "Lietuvos rašytojų memorialinės vietos", Vilnius, "Mintis", 1977
Namas (Kaune, Grinčiupio g.), kuriame yra gyvenęs Vytautas Montvila. Foto: V. Sparnaičio
Salomėjos Nėries memorialinis muziejus Palemone. Foto: V. Sparnaičio
Namas (Kaune, Aleksoto g.), kuriame gyveno J. Tumas-Vaižgantas. Foto: V. Sparnaičio
- 3 patinka
Comment
-
Parašė WastedYears Rodyti pranešimą„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Comment
-
Parašė Specas Rodyti pranešimą
1976? Man per daug archaiškai atrodo... Sakyčiau, dar 5 ar 10 metų atgal...
Comment
-
-
Parašė jRamke Rodyti pranešimą
http://www.miestai.net/forumas/showt...t=10477&page=7Paskutinis taisė jRamke; 2012.01.04, 23:22.
Comment
-
Parašė jRamke Rodyti pranešimąNuo Savanorių prospekto apie 1954 m.
.jpg]Atvaizdas
Comment
Comment