Parašė fui
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Kaunas sovietmečiu
Collapse
X
-
Neabejotinai, nuotrauka daryta prie karo muziejaus, tačiau man ji priminė mano vaikystės eglutę. Kiekvienų metų žiemą, šalia kino teatro "Taika", pastatydavo eglę, aptverdavo ją medine tvorele ir pastatydavo tą pasakų namelį.Rytas. Šlapia. Miglos. Tiltas. Upė.
www.airfoto.lt
Comment
-
Parašė jRamke Rodyti pranešimąPrisimenu prūdą, sklidiną vandens, kiek tolėliau už Galaunių namų Vydūno alėjoj. Bet jis buvo arčiau gatvės, ne visai taip, kaip fotkėj. Be to, buvo mažesnis (o gal čia dar kita vieta nufotografuota). Užverstas žemėmis 9-tame dešimtmetyje.פוניקולאַר
Comment
-
Parašė fui Rodyti pranešimąGal kartais tu atsimeni kita pruda- nedideli koks 10x10m su skulptura vidury, priesais pesciuju pereja?
Comment
-
Parašė jRamke Rodyti pranešimąFui'jau,
Tavo antroj ir trečioj fotkėj matosi šviesaus mūrinio namo kontūrai. Jeigu tai Vydūno al. 15 / Minties rato 1, tai prūdo vieta lokalizuota.Paskutinis taisė fui; 2010.02.08, 22:46.פוניקולאַר
Comment
-
Šiame žemėlapyje matosi kažkoks mėlynas taškas netoli Vydūno al.: http://www.miestai.net/forumas/showp...40&postcount=5
Comment
-
Parašė Rutualda Rodyti pranešimąRamunas kns aciu tau uz nuostabia nuotrauka ,su seniu salciu isidejau ja i kokiakcija.Man irgi tokie dalykai primena vaikyste ,man tika suejo 36 metai,o as kaip vaikas iki siol visi taip sako ))))))))))))))
Comment
-
J Ramke Liutas as prie to fontaniuko netoli gyvenu ,kai einu i IkI parduptuve tai ji matau ,kazkada buves geras fontaniukas ,dabar ten pijokai alu gere su bobom ir sidra ,man ten patiktu pasedet ,bet geda kai tokia liaudis ,dar kabinetis girti prades,ten dar akmenis kazkas normaliai islupe ,o kopeteles dar yra)))))))))
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąAr prisimena kas nors Vilijampoleje, tarp turgaus ir atip vadinamos "dvieju aukstu" parduotuves toki baseiniuka? Buvo su kopetelem ilipti ir ten maudydavosi vaikai (ir as tama tarpe).
ir dar idomu būtų pažiūrėt ar yra išlikus ta maža automodelių trasa šalia 24os mokyklos?
Comment
-
Parašė McBain Rodyti pranešimąir dar idomu būtų pažiūrėt ar yra išlikus ta maža automodelių trasa šalia 24os mokyklos?
Comment
-
-
Parašė jRamke Rodyti pranešimą1944 metai, rugpjūtis. Sovietai jau Kaune:
Atvaizdas
sovietai jau isitvirtino 1976m.: "lomatj ne - stroitj"
פוניקולאַר
Comment
Comment