Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Kaunas sovietmečiu
Collapse
X
-
Parašė disident Rodyti pranešimąČia jau nebe stalininis laikotarkis, čia kalbama apie "chruščiovkių" statybą Stalinas berods mirė 1953, o čia 1955.Skrydis- lyg amžinybės blyksnis
Comment
-
Varnių tiltas 1983.
Atvaizdas
Paskutinis taisė 99; 2009.12.29, 22:39.פוניקולאַר
Comment
-
Parašė fui Rodyti pranešimąApie 1982-83 metus esu ejes per dar statoma tilta i anapus Neri. Mano mama dirbo Tekstiles Institute, tai jai cia buvo arciausias kelias i Vilijampole. Paskutine atkarpa link desnio Neries kranto dar buvo neuzbaigta kloti ir kelione tiltu reikejo baigti placiais apvaliais vamzdziais
Comment
-
Parašė McBain Rodyti pranešimąTėvai pasakojo, kad kol išvis nebuvo to tilto, tai ten valtele kursuodavo Idomu būtų pamatyt.,, - Il parait que monsieur est decidement pour les suivantes.
- Que voulez-vous, madame? Elles sont plus fraiches."
Comment
-
dar atsimenu 2 oficialias perkėlas. viena buvo prie centrinės gelbėjimo stoties aleksoto pusėje ir keldavo į karmelitus, o kita nuo aleksoto uosto švyturio keldavo prie gaisrinės.
tai buvo didelės medinės valtys su suolais palei bortus ir rankena užvedamais dvitakčiais varikliukais.
bilieto kaina buvo 3 kapeikos, vėliau pabrango iki 5.
keltininkai buvo įdarbinti nemuno laivininkystės valdyboje, o valtys žiemą laikomos žiemos uoste.
Comment
-
-
Parašė Ramūnas kns Rodyti pranešimąSovietų laikais, žinau buvus šiuos keltus. Jei kokį praleidau pakoreguokite brėžinį. Per Nr.2 ir Nr.3 esu kėlesis pats apie 1980metus. Keltukai atrodė panašiai kaip dabartinis Birštono keltukas.(tik dėl būdelės nesu tikras) Atleiskite, kad keltuko nuotrauka ne iš Kauno, bet isivaizduoti galima.
Paskutinis taisė 99; 2010.01.01, 18:10.פוניקולאַר
Comment
-
Parašė Ramūnas kns Rodyti pranešimą
Jau yra siaurinis aplinkkelis su dobilu ir dar neisardytas gelezinkelis i Nemuno sala. Be to nematau Aleksoto aerodromo betoninio tako.Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012
Comment
-
Parašė Mørtã Rodyti pranešimąKokiu metu zemelapis?
Jau yra siaurinis aplinkkelis su dobilu ir dar neisardytas gelezinkelis i Nemuno sala. Be to nematau Aleksoto aerodromo betoninio tako.פוניקולאַר
Comment
-
Nuostabi nuotrauka, apie šį keltą žinau tik iš tėvų pasakojimų. Žmonės juo kėlėsi į saloje buvusį pliaža. O medinių polių pakrantę, kuria teko slampinėti ir man, galime pamatyti tik "fui" dėka.
Kokiu metu zemelapis?
Jau yra siaurinis aplinkkelis su dobilu ir dar neisardytas gelezinkelis i Nemuno sala. Be to nematau Aleksoto aerodromo betoninioRytas. Šlapia. Miglos. Tiltas. Upė.
www.airfoto.lt
Comment
-
/\ Anksčiau gyvenom penkiasdešimtmečio rajone, tai puikiai pamenu šią parduotuvę, kaip ir Pasimatymą, Saulėtekį, Tris Berželius, Ridiką ar Svajonę Beje, gal prieš pusmetį ar panašiai, buvau užsukęs į Redą ir labai nustebau, kad antrajame aukšte vis dar veikia kavinė - interjeras beveik autentiškas koks ir buvo prieš 20-25 metus. Rekomenduočiau apsilankyti jei dar neužsidarė per tą laiką
Comment
-
plane 2 ir 3 perkėlos kaip tik ten kur atsimenu, bet tai buvo viena valtis tik ji taip kampais plaukiojo. dėl 1 ir 4, naudotis neteko, todėl ir nekomentuosiu.
buvo dar viena kuri plane nepažymėta, bet ją žinau geriausiai, nes ji buvo prie mano namų ir keltininku dirbo mano kaimynas mikas stankevičius (jau senokai miręs):
ji buvo dusios gatvės (ko gero gatvelės nebeliko) gale, o kitoje pusėje aukščiau girstupio žiočių.
o nuotraukoje esantis keltas per daug prabangus, nes kaune buvo naudojamos medinės valtys, o prieplauka paprasta lenta viename gale besiremianti į krantą o kitame ant medinio "ožio"
Comment
-
Parašė nepolitikas Rodyti pranešimąplane 2 ir 3 perkėlos kaip tik ten kur atsimenu, bet tai buvo viena valtis tik ji taip kampais plaukiojo. dėl 1 ir 4, naudotis neteko, todėl ir nekomentuosiu.
buvo dar viena kuri plane nepažymėta, bet ją žinau geriausiai, nes ji buvo prie mano namų ir keltininku dirbo mano kaimynas mikas stankevičius (jau senokai miręs):
ji buvo dusios gatvės (ko gero gatvelės nebeliko) gale, o kitoje pusėje aukščiau girstupio žiočių.
o nuotraukoje esantis keltas per daug prabangus, nes kaune buvo naudojamos medinės valtys, o prieplauka paprasta lenta viename gale besiremianti į krantą o kitame ant medinio "ožio"Rytas. Šlapia. Miglos. Tiltas. Upė.
www.airfoto.lt
Comment
Comment