Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilnius iki 1918 m. (caro laikų ir I pasaulinio karo metų nuotraukos)
Collapse
X
-
Abelnas matymas. [Vilnius : Boleslovas Stadzevičius],1909(Breslau 2 :Teodor Piętka).
Šaltinis: www.mab.lt/lt/katalogai
Comment
-
Vokiečių kariuomenė žygiuoja Šv.Dvasios gatve. 1916m.
Žvėryno cerkvė. 1917m.
http://www.antik-falkensee.deLažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment
-
Vilnius. Rasos panašu. 1916
Carinės kariuomenės padalinys iškrauna žaisliukus ir kitokį briedą
Žydų gatvė. Pirmame plane iš dešinės namas užkelia pavydą(padėkokime vokiečiams ir rusams už tokią padėką)
vėl žydų gatvė, su renesansiniu pereinamuoju į baroką portalu
Mano nuomonė reikia atkurti Vilniaus akcentą-arkas mieste, nes analogų Europoje mažai beliko, jei kur ir pasitaikydavo
Didžioji gatvė
www.vilnaghetto.comLažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment
-
Parašė Aleksas666 Rodyti pranešimą
Comment
-
Žaliasis tiltas. XX a. pr.
delcampe
Jau gal matytas vaizdas, mane sudomino Vytis ant tilto, po 1840 m. senajį miesto Šv.Kristoforą pakeitė Lietuvos didžiosios kunigaikštystės herbas. Keista matyti Lietuvos relikviją ant carinio laikotarpio statinio. Gal kas žino daugiau to laikotrapio pastatų-statinių su senaja Lietuvos atributika?
Comment
-
Parašė Edvard Rodyti pranešimą
Comment
-
Parašė laimutis Rodyti pranešimąDėkui už informaciją, jei tai Vilniaus gubernijos herbas, tai kokį tada naudojo Vilniaus magistratas?"Jeśli kto władzę cierpi, nie mów, że jej słucha;
Bóg czasem daje władzę w ręce złego ducha."
Adam Mickiewicz
Comment
-
Parašė Aleksas666 Rodyti pranešimą
Mano nuomonė reikia atkurti Vilniaus akcentą-arkas mieste, nes analogų Europoje mažai beliko, jei kur ir pasitaikydavo
www.vilnaghetto.com
Comment
-
Vokiečių Pirmojo pasaulinio karo metais išleistas atvirukas, to laikmečio ''fotošopas''
Trakų gatvė apie 1918 m.
www.ebay.de
Comment
Comment