Laba diena, vakar tarp senu atviruku radau sia mazo formato fotografija. Ir prisiminiau, kad toki vaizda maciau pries kelis puslapius duotoje lnb.lt nuorodoje Tik siek tiek kitu kampu. Matyt daug buvo fotografuojanciu is tos vietos Atvaizdas
Nematyta nuotrauka. Putvinskio ir Gedimino kampas.
Ačiū.
Gerai, tuomet teks paieskoti dar. Manau tureciau rasti dar bent kelias Kauno nuotraukas tarp begales seimyniniu. Juolab, buvau maloniai nustebinta. Beziurinedama sia tema, vienoje is nuotrauku pamaciau savo proseneli
hm, gaila, bet metu nebuvo niekur uzrasyta. Del potvynio ir as suabejojau, nes 1946-uju kaip ir didziausias. Kiek gatves uzliedavo ankstesni O ten Vytauto pr? Na, ka gi, jeigu metai ne i tema, tikiuosi bus man atleista
hm, gaila, bet metu nebuvo niekur uzrasyta. Del potvynio ir as suabejojau, nes 1946-uju kaip ir didziausias. Kiek gatves uzliedavo ankstesni O ten Vytauto pr? Na, ka gi, jeigu metai ne i tema, tikiuosi bus man atleista
Nezinau, ar tokios foto jums idomu, bet sekantys mano radiniai tokie:
Lenku A. Mickeviciaus gimnazijos abiturientai. Si gimnazija kiek man zinoma buvo Vytauto ir Misko gatviu kampe ( dabar Dariaus ir Gireno gimnazija). Taciau iki 1929-uju buvo kitoje vietoje, (lyg ir Maironio 9.)
/\ Atkreipkite dėmesį į vyrų ir moterų santykį kolektyve
1938 m .Kaune lenkai turėjo vienintelę Ad.Mickevičiaus vardu gimnaziją, kurioje buvo 23 mokytojai ir 154 mokiniai (tame tarpe 63 berniukai). Nuotraukoje trūksta kelių mokytojų.
Nezinau, ar tokios foto jums idomu, bet sekantys mano radiniai tokie:
Lenku A. Mickeviciaus gimnazijos abiturientai. Si gimnazija kiek man zinoma buvo Vytauto ir Misko gatviu kampe ( dabar Dariaus ir Gireno gimnazija). Taciau iki 1929-uju buvo kitoje vietoje, (lyg ir Maironio 9.)
Comment