Ne visai i desine, greiciau i kaire. Ir zmones sake, kad i vidu ieiti ne buvo galima. Tai gal turi omeny kita vandens boksta?
Šitą šitą ten pamenu buvo padaryta taip kad atrodytų jog jis užrakintas, bet ten tokį strypuką paklibinus prie durų jos lengvai atsidarydavo nu čia prieš 5 metus kažkur.
„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Stai taip atrode karininku kursai apie 1930 m. (matyta daugeliui nuotrauka turbut), ir dabar... Vaizdas apgailetinas. Idomu tai, kad niekam nerupi sis istorinis paveldas
Stai taip atrode karininku kursai apie 1930 m. (matyta daugeliui nuotrauka turbut), ir dabar... Vaizdas apgailetinas. Idomu tai, kad niekam nerupi sis istorinis paveldas
Todėl. kad didžiausias istorinis paveldas Lietuvoje yra Valdovų rūmai, o jie suryja la-abai daug lėšų, tad kietiems paveldams nelabai ir lieka.
When a man lies, he murders some part of the world
„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
O Penumuneje visi pastatai dveju aukstu.
Karo technikos stabas apie 30-sius. Kiek suprantu, siame pastate dabar bazuojasi Panemunes policijos komisariatas.
Vytauto Didziojo paviljonas. Jeigu si buvo nuotrauka nesibarkit.
Pagal ideja Vytauto parke turetu buti. Matyt patrukde kazkam savo laiku.
O ne parodų aikštėje buvo ?
Sveiki.Esu naujokas šiame forume,nors kauniečiu jaučiuosi visus savo gyvenimo metus.O jų jau nemažai.Gerbiamieji forumo dalyviai,turiu į Jus prašymą:Radvil4n7 plente 1938 m.V.Landsbergio-Zemkalnio projektu pastatyta taip vadinama Tyrimu laboratorija.Gyvenu netoliese.Einu i darba jau 20 metu pro sali.Kaip atrode sio komplekso rastine?Pirotechnikos laboratorija,sargo namas,pati tyr.laboratorija isliko beveik nepasikeite.O vietoj rastines(kiek man zinoma)veliau padare auditorijas.
Comment