Parašė J.U.
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] „Smetoninis“ Kaunas
Collapse
X
-
Na taip, bet tai nėra gimnazijos baigimasParašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimąBet šešias klases baigti galėjo.
Sakykim, mokėsi mokykloje, kuri vėliau tapo Jablonskio gimnazija.
Comment
-
1-oji moterų šaulių Kauno rinktinė šalia vieno prabangiausių to meto automobilių. Kaunas, 1939 m. vasario 15 d.

Latvijos kariuomenės spaudos atstovai Kaune. Kaunas, 1929 m.

http://www.istorineprezidentura.lt/i...nt=252&lang=ltPaskutinis taisė micek; 2014.03.12, 16:12.
Comment
-
-
[QUOTE=jRamke;785360]Koks tai automobilis?Parašė micek Rodyti pranešimą1-oji moterų šaulių Kauno rinktinė šalia vieno prabangiausių to meto automobilių. Kaunas, 1939 m. vasario 15 d.
Atvaizdas
Taip, Micek. Ir antras iš kairės, regis, Jonas Vailokaitis. Ir automobilis jo.Show must go von!
Comment
-
[QUOTE=VNS;785364]Čia jau wanderer'io klausti reikia.Parašė jRamke Rodyti pranešimą
Koks tai automobilis?
Comment
-
Cord L 29 http://en.wikipedia.org/wiki/Cord_automobileParašė VNS Rodyti pranešimąKoks tai automobilis?
Comment
-
[QUOTE=VNS;785364]Be abejo,tai jis ir jo automobilis.Gal dėlto ir šypsosi į ūsą.Bet automobiliui jau turėtų būt apie 10 metų,nes prie vilos apie 1929 jau buvo.Parašė jRamke Rodyti pranešimą
Koks tai automobilis?
Nors ne,ten kitas.Paskutinis taisė micek; 2014.03.12, 23:45.
Comment
-
Štai dar jis,Jonas Vailokaitis-stovi centre.Ant žemės prie kojų sėdi A.Vailokaitienė,pirma iš kairės.
Šonuose-jų vaikai.Kairėje-vyriausia Danutė ir panaši į trečią pagal amžių Ramutę.Dešinėje-Jonukas ir Birutė(?).
Galėtų būt apie 1933-35m. Ir ko gero stovi ties Fizikos-Chemijos instituto rūmais.Kas žino,gal ten liko jų pasodintų medžių...
Iš mano albumo.
Comment
-
Gaila, bet į signatarą Joną Vailokaitį nuotraukoje panašių nelabai yra. Vyras - centre su pilku paltu ir skrybėle, atrodo yra dar ir su barzdele. J.V. tokios neturėjo. O dėl Aleksandros, tai nustatyti beveik neįmanoma, labai neryšku.Parašė micek Rodyti pranešimąŠtai dar jis-stovi centre.Ant žemės prie kojų sėdi A.Vailokaitienė,pirma iš kairės.
Šonuose-jų vaikai. Galėtų būt apie 1933m. Ir ko gero stovi ties Fizikos-Chemijos instituto rūmais.Kas žino,gal ten liko jų pasodintų medžių...
Atvaizdas
Iš mano albumo.
Comment
-
Va, dabar padidinus nuotrauką, jau ryškėja personalijos. O gal reverse ir pavardės užrašytos? Kas ten pirmas iš kairės?Parašė micek Rodyti pranešimąAtvaizdas
Be barzdelės,smakras duoda šešėlį.
Absoliučiai ta pati stovėsena,gunktelėjęs.Beveik jau toks,kokį matome 1939-40m.papilnėjęs ir pakeitęs ūsų formą.
Apie 1930m.labai skiriasi.
Ir abejoju ar visi keturi vaikai būtų su svetimais.
Comment
-
Gaila neužrašyta,bet man jis iš nuotraukų labai pažįstamas.Vis galvoju,ieškinėju,kas galėtų būti.Manau,kad laikui bėgant išaiškės,kaip buvo su kitais.Parašė jRamke Rodyti pranešimąVa, dabar padidinus nuotrauką, jau ryškėja personalijos. O gal reverse ir pavardės užrašytos? Kas ten pirmas iš kairės?
Comment
-
Šalia iš kairės ,aišku gerokai vėliau buvo ledų ir rūkalų kioskai.Parašė freimq Rodyti pranešimą
Mano senelis rūkė tik "Aurorą" ir aš šešiametė eidavau į prospektą,suspaudus pinigus rankoje,sau ledų,"diedukui"-"Auroros".Langelis buvo aukštokai,todėl kioskininkė galėjo matyt tik mano viršugalvį.Kyšteliu ranką,gaunu atgal 2 pokelius be jokio vargo ir klausimų.Diedukas ramus porą dienų.
Comment

delcampe.net
Comment